jawbone



Här ser ni en printscreen från informationen min Jawbone samlat upp under natten. Den mäter som sagt min sömn och dagar som dessa var det intressant att se statistiken..

Tilläggas bör också att den första timmen som jag låg och vred och vände på mig inte registrerades. De orange områdena är tiden jag varit vaken.. Alltså låg jag i sängen i nästan åtta timmar men sov sammanlagt fem timmar och tjugo minuter. Behöver jag säga att jag hade sjukt svårt att somna och att jag sedan sov otroligt dåligt? Nu sa jag det ändå.

Den senaste tiden har min dygnsrytm antingen varit väldigt förskjuten eller så har jag sovit några få timmar under natten, gått upp och sedan sovit fram till middagstid. Oavsett så resulterar detta i att jag liksom inte är det minsta trött på kvällen.. Men jag gör ett nytt försök idag och om det resulterar i bara några få timmars sömn så nöjer jag mig så, för då kanske jag har en chans att bli trött på kvällen sedan. Förhoppningsvis kliar inte mina handleder som sjutton inatt..

Min dag blev i alla fall ganska kort eftersom jag somnade om efter att ha ätit frukost med Martin. Jag har verkligen inte fått mycket gjort dessa dagar jag gått hemma och även om det är skönt så känner jag att det räcker nu.. Imorgon jäklar!

Kvällen till ära fick jag i alla fall till ett halvschysst benpass på gymmet följt av en timmes CX Works. Imorgon räknar jag med två pass på gymmet, bland annat min pump som redan ikväll bara har sju lediga platser kvar. Det är så himla roligt att det börjar ta fart alltså!

Väckarklockan är ställd på sju och mina mentala batterier är uppladdade. Imorgon ska bli en bra dag.

Fick dessutom hem dessa godingar som jag glömt bort att jag beställt!


Två Walking Dead-affischer som jag självklart direkt satte upp i mitt rum som går mer stilmässigt från shabby chic till nerdy fangirl.. Gillar blandningen där.

Nu ska jag försöka sova. Ha en grym morgondag för det ska jag ha!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback