terminus



Idag fyller världens bästaste bästa Norman Reedus 46 år, en av de snyggaste människor gudarna någonsin skapat. Grattis grattis till han.

Som den crazy fangirl jag alltid blir när jag fastnar för en serie så har jag dreglat över ett hav med bilder på Norman och inte nog med det, jag har pimpat min Daryl Dixon-actionfigur! (För visst självklart har jag en sådan också liksom.)


Och kollat på The Walking Dead. Är inte långt ifrån att vara ikapp och det suger ju. Hatar att behöva vänta en vecka på ett avsnitt.. Är mer en fem-säsonger-på-två-veckor-människa. Visste ni det att innan jag blev tillsammans med Martin kollade jag nästan inte på några serier alls.. Hade nyss upptäckt Dexter men annars hade jag så gott som aldrig följt något förutom typ Sex and the City och That '70s Show. Men sedan gick det utför och man blir fasen mörkrädd när man inser hur många timmar man spenderat i soffan. Men å andra sidan så har vi inga kanaler heller plus att jag rör så mycket på mig till vardags att det känns självklart att man ska unna sig att sitta stilla och bejaka sin inre eskapist. Det berör mig verkligen.

I vilket fall, mina fyra lediga dagar passerade precis som beräknat väldigt fort och den där listan över saker att göra under dessa fyra dagar förblev så gott som orörd. Så himla skönt på ett vis, för det är ju ett kvitto på att jag faktiskt levt i nuet och gjort det jag velat. Det är ju najs.

Hur gick nu bodypumppasset som jag höll igår, undrar ni. Det gick awesome! Sååå många deltagare att vikterna inte räckte till på långa vägar. Vilken känsla det var! När jag kom hem sedan smäckte jag i mig ett halvt kilo kycklingfärs och två portioner ris som BAAM gick rakt ut i musklerna. Och så blev jag inte ens särskilt mätt.

Imorse gick jag upp tidigt för att åka till Söle för att umgås med bror och städa bilen. Kom sedan hem och somnade i Martins famn i några minuter under tiden han drack sitt frukostte och efter körde jag honom till Nordby där jag passade på att storhandla mat, panta en himlans väldans massa burkar och prata med Sanja en stund. En trevlig liten tripp. 


Men sedan bar det av hem igen och resten av dagen spenderade jag i min onepiece, lagade en massa matlådor och städade, kollade på TWD och bara ah.. Myste.

Så kvällsmaten är intagen och nu ska jag göra ett tappert försök att sova. Jag har vänt upp och ner på min dygnsrytm igen så jag har svårt att somna innan klockan två.. Men det är ändå helt otroligt att jag lyckades behålla min goda dygnsrytm ända sedan semestern tills i lördags. Det är ändå.. Över tre månader. Det trodde jag aldrig.

Men nu ska jag jobba mig mot att hitta tillbaka eftersom jag går på min öppningsvecka. Men nu är jag i alla fall utvilad i huvudet och vilodagen från gymmet gjorde nog gott för kroppen med.. Redo och laddad för morgondagen! Rutinpass, bodypump, legday däremellan och förhoppningsvis hinner jag med en kopp kaffe hos farmor också. Önskar er en grym onsdag!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback