thought myself to death



Laaaazy Saturday. Gled ur sängen efter 4,5 timmars sömn vid halv åtta och gjorde mig i ordning för bodypumppasset som jag vikarierade på åt Sanja.. Jag mådde så himla kasst but a man's got to do what a man's got to do. Så jag bilade in i totalt snökaos, särskilt vid järnvägskorsningen då bommarna och lamporna ballat ur totalt, de var halvvägs nere och varnade för kommande tåg.. Men hallåååå eller, det är snökaos, klart det inte går några tåg liksom. Hähä. Vi stod och väntade en stund och kunde sedan konstatera att det inte skulle komma något tåg. Läskigt. På vägen hem sedan hamnade jag i världens bilkö där så jag gick ur och sprang fram till bilen först i kön och sa att bommarna stått så i i alla fall en timme.. Så vi rullade försiktigt över allihopa tillslut. Vid det här laget mådde jag lite bättre men kände mig fortfarande alldeles rutten.. Så själva passet var inte så ansträngande för mig eftersom jag inte hade några vikter alls men jag har träningsvärk så det räcker och blir över att det var ingen större förlust. Skönt med vilodag. Ändå.


Det var åtminstone alldeles utomordentligt vackert ute!

Kom hem och dök ner i sängen bredvid Martin. Han åkte till jobbet men jag sov i 4 timmar till. Fy fan vad det var skönt. Åt vegetarisk currygryta med quorn som jag lagade när Klara var här och den första halvan av portionen var som en skänk från ovan men plötsligt tog det tvärstopp och jag mådde dåligt igen. Men efter horisontalläge på soffan en kvart så drog jag på mig en utav Martins tröjor och började städa huset som såg ut som ett bombnedslag.


Umgicks med Klara igår igen och det var så jäkla roligt, det känns som att hon läser mina tankar ibland och vi är så fånigt överens om så mycket trots att vi är ganska olika. Men det kändes precis som förr. Det är inte illa efter nästan sju år, och som jag uppskattar att få träffa henne igen!

Mitt städande gick snabbt (trots världshistoriens högsta berg med disk) och effektivt och jag fick äntligen hittat det alldeles spårlöst försvunna vinglaset. Som låg utomhus. Bakom min cykel. Vad fasen?


Gerbilerna rände runt i sin boll under tiden jag städade. Knäppisar.

Sedan tog jag en dusch och gjorde mig i ordning för en tur till Nordby för att köpa mat. Hungrig tjej. Åt middag och resten av kvällen ägnade jag åt att öva inför måndagens bodypumprelease! ERMAGERD så roligt det ska bli! Skönt att ändå inte sitta och stressa med koreografin typ timmarna innan passet.. Det är nog första gången någonsin jag faktiskt börjar öva tidigare än dagen innan. Yeah..

Mitt upp i allt detta ringde ze big baus Kajsa. Vad fasen tänkte jag.. Det har krisat sig big time på jobbet och hon behövde någon att öppna med imorgon. Jag skulle egentligen avnjuta min sista dag på semestern och ägna hela dagen åt att öva bodypump i lugn och ro. Men jag tycker så synd om Kajsa som sliter som ett jäkla djur på jobbet (plus att hon har varit väldigt schysst mot mig framförallt med att lösa schemat så jag kan jobba på andra ställen) att jag tillslut gav med mig.. Dessutom fick jag ledigt på måndag istället för att få ut den där sista dagen på semestern och summa sumarum ger det mig MER tid att öva bodypump på så att.. Det blir nog bra. Men nu måste jag sova. 

Tre bilder från min senaste kväll med Klara (hon var så röksugen och det enda jag hade att erbjuda var en väldigt gammal cigarr som låg och skräpade), en riktigt rolig kväll!





Jag tar sällan bilder från när jag umgås med vänner.. Synd på ett sätt för det känns ju som att det om något är ju värt att bevara på bild men samtidigt så innebär det också att jag låter mobilen ligga orörd för det mesta. Har hört att folk nuförtiden är så noga med att föreviga event och tillställningar att de faktiskt glömmer bort att njuta av det.

Tagga jobbelijobb!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback