victory

Har precis kommit hem från sjukhuset, där jag hållit Martin sällskap. Stackars älsklingen har ju varit sjuk hur länge som helst. Han säger att förkylningen gått över men att det fortfarande gör ont i lungorna. Han känner sig mer skadad än sjuk säger han.. Jag hoppas det går över snart eftersom de inte verkar hitta något.. Stackars hunbuns.

Jag har i alla fall varit ledig i tre dagar och är ledig imorgon också. Det ska bli najs. Martin var bara ledig idag och jag hade helst spenderat hela dagen hemma med Martin i soffan men jag hade möte med samtalsterapeuten klockan elva och passade på att beta av gymmet däremellan och ikväll är det bodypump så det blev inte så mycket med det. Hade tänkt spendera hela morgondagen innanför dörren i min onepiece men det dök upp en massa andra saker så det blir inget med det heller. Men jag går på nio dagars semester om två veckor så det är ingen större förlust alls. Dessutom är jag upptagen med en massa spännande saker imorgon som jag hoppas att ni kan få ta del av snart.. Efter den här helgen och all lathet jag låtit komma fram så är jag inget annat än väldigt motiverad och taggad. Vaknar på morgonen med eld i baken liksom.


Jag har varit hemma på Söle på lördag och söndag för att dels umgås med lillebror och hjälpa Angelika med lite HTML-koder. Jag har bara läst programmering i gymnasiet och aldrig webbdesign men det finns vissa likheter. Visste ni att jag var helgrym på hemsidor när jag var typ tio år? Jag och en kompis utvecklade faktiskt hyfsat avancerade hemsidor på fritiden. Helt från en blank sida till tiotals A4-papper med HTML-koder. Jag lärde mig genom att en annan tjej kodade en enkel hemsida åt mig och gick igenom koderna sedan och listade ut vad som betydde vad.. Letade upp koder för specifika ändamål och hittade jag något häftigt någon annanstans bad jag om att få se just den koden. Vi var självlärda från grunden och var helt ärligt väldigt duktiga. Tio år liksom. Haha. Fast vi kallade det "väbb" på den tiden.

I vilket fall så dammade jag av lite både kod- och Photoshopkunskaper den kvällen. Det var ganska roligt faktiskt.


När jag kom till Söle satt Simon och målade.. Här har han målat en "virvelvind", hahaha! Alltså jag skrattade så jag trodde jag skulle kissa på mig. Skrattar fortfarande när jag ser den här bilden. Men Simon förstod ingenting.. Vi låter det vara så.


Det var något visst med gårdagen. Jag tränade innan jag åkte till Söle och det är som regel en oerhört bra glädjekälla.. Det är det jag älskar med träningen. Inte bara stärker det min kropp men självförtroendet också. Istället för att känna sig begränsad och tro att man inte kan så ser man allt som en utmaning och vågar tro på sig själv. Så när man lyckas genomföra ett bra pass fylls man av lycka och en stor endorfinutdelning.


Nakenchock! Jag jobbar vidare på baksida lår..

Jag har egentligen inte gjort så mycket dessa dagar när jag varit ledig. Jag har sovit mycket. Tränat. Ätit. Men imorgon ska jag ge mig ut på mycket äventyr och ah.. Ser så mycket fram emot det!

Var på gymmet i förmiddags och tränade bröst och axlar. Är så roligt att köra axlar igen även om jag måste vara försiktig.


Nu sk jag äta upp min kvarg och sedan åka in till gymmet för årets första bodypumppass. Vet ni? För första gången någonsin är det fullbokat! Jag är så taggad att jag skakar! Ikväll fyller vi den röda salen och köttar igång det nya träningsåret!



För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback