again we will rise

 
Varje gång jag ser en ny bild på Lil BUB så tänker jag "åh, det här är mina nya favoritbild!"

Så ser jag nästa bild och tänker likadant. Hoppas ni också blir lite gladare när ni ser henne, den lilla skrutten!

Igår jobbade jag 10-19 och sedan var det dags för bodycombat. Jag ska inte ljuga, jag var inte så där supersugen. Ganska trött och visste att efteråt måste jag tanka, åka till Söle och hämta maten jag glömde i kylskåpet, städa ute i Näsinge.. Det hade varit så skönt att bara få åka direkt hem, ni vet.

Men tillsammans med mina tre stammisar rockade vi oss igenom en svettig timme och det är ju alltid så skönt när man är färdig!

Åkte till Söle, tankade på vägen och mötte familjen. Stod kvar och pratade i en timme innan jag tog mitt otroligt stora pick och pack och åkte hem. Tätt följd av Marti. Jag såg att Überfacts skrivit att det var internationella glassdagen igår så jag skickade det till Martin. Jag hade besultsångest om jag ville ha glass eller inte så jag tänkte att om han fattar hinten och köper så får det avgöra liksom, haha.

Han hade köpt med glass så innanför dörren bara slängde vi väskor och allt som var på golvet och satte oss i soffan framför Batman Begins och kalasade på glass. Martin påminde mig om att jag egentligen skulle haft en ledig helg denna helgen, vilket jag helt glömt bort, så jag åt upp hans glass. Moahaha. I regret nothing.



Jag har faktiskt blivit ganska dålig på att unna mig, jag äter väl en del proteinbars till vardags men jag har verkligen dragit ner på "fuskmåltider" så att säga. Det är ju bra för kroppen men ångesten ligger ju och skvalpar lättare och lättare. Det är en oerhört svår balansgång det där! Man vill ju ta hand om kroppen men ibland måste man få ta hand om sinnet också, njuta. Så när den där djävulen på axeln talar om för mig hur dålig den där glassen är för mig så slår jag dövörat till.

Vi såg på film i en timme ungefär, jag tog en dusch och la mig sedan på spikmattan. Det är så skönt mot min elakt kliande rygg! Somnade direkt och sov så himla gott.

Jag snoozade ett tag imorse innan jag gick upp för att städa upp lite snabbt efter gårdagen. Jag hade verkligen med mig så sjukt mycket väskor fram och tillbaka mellan Söle/jobb/gym/Näsinge.

Kissekatten jag försökt fånga in dök upp och satt och tittade på mig som inget hänt..



Huset blev städat lite snabbt och nu är det dags för jobb. Känns megakonstigt att jobba måndag också efter att man jobabt helg.. En dag till sedan är jag ledig två dagar.

Äh, slänger in en till bild på Lil Bub. Det är min nya favoritbild på henne.



För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback