hot right now



Onsdagsfrukost! Havregrynsgröt med äppelmos (åt helvete för mycket är lagom) och FitLine med macapulver och nypon. Inte för att det här är unikt för onsdagar direkt, jag har ätit havregrynsgröt till frukost varje dag i två år typ. Haha.

I onsdags blev jag ombedd att jobba över och det tackade jag först ja till, blev lite besviken som sagt för jag hade tänkt gå på Sanjas bodypump. När jag sedan kollade hur många det var och såg att det var jättemånga bokade blev jag väldigt angelägen om att få löst kvällen på annat sätt så jag kunde vara med i alla fall. Då skulle vi kunna teama och det var vi båda väldigt sugna på.



Passet gick grymt bra! Jag hade nästan glömt bort min del av koreografin men det var inga problem ändå. Jäklar som vi körde, alla tusen repetitioner avklarade! Var helt slut efteråt...



Hann ta en enda, suddig dessutom, bild på två nöjda instruktörer innan farmin ringde från Stockholm för att kolla läget. Familjen åkte till Söle den dagen och de bad mig hålla lite koll på katterna, fiskarna och huset under tiden. Jag hade egentligen inte tänkt åka hem den kvällen eftersom det blev så himla sent men strax efter elva på kvällen åkte jag i alla fall. Lyckades få med mig Martin dessutom. Först sa han nej och då sa jag att jag tänkte vi kunde stanna på Statoil och köpa chips och kanske se en film, och dagen efter äta frukost i stan vår lediga dag till ära.. (Vi är ALDRIG lediga tillsammans så länge vi inte byter bort pass ibland). Han blev tyst en stund och så sa han "Jag kanske kan övertalas, vilken film ska vi se?" haha. Han fick välja, så snart var vi iväg.



Bowies och Signe kollar på Stardust.

Bildbomd på Bowies och Signe morgonen efter. ♥







Jag var ju liksom så fascinerad av att Martin gosade med en katt att jag var tvungen att föreviga det. Många gånger.



Hejdå Findus! ♥

In till stan bar det för lite frukost på Kaffedoppet. Bästa frukosten på länge, avnjöts i solen så klart.



Vi åkte till gymmet och jag började köra baksida lår och rumpa. Josefin hörde av sig och undrade om jag kunde köra combat ikväll istället för hennes crosschallenge och jag tackade ja till det. Därför tog jag det hyfsat piano resten av passet för att spara på krafterna i min stackars rumpa.

Efter gymmet hade Martin Göttegrisen inbokat en timmes thaimassage och först blev jag frustrerad för jag visste inte hur jag skulle fördriva tiden. Men efter att ha släppt av honom åkte jag till farmor - som visade sig inte vara hemma - så jag lät bilen stå parkerad och tog en promenad ner till Strömsdalen. Satte mig på en bänk och lyssnade på Fleet Foxes och drack en mangosmoothie. Bara njöt i en timme.







Gick tillbaka för att möta upp Martin. Himla vackert i Strömsdalen alltså!



Vi handlade mat för Martin hade lovat grillat till middag. När vi kom hem satte jag in min nya polaroidbild i albumet. Hade så gärna velat ta kort på min bil men ville ha Söle i bakgrunden. Lyckades få till (helt omedvetet) att huset speglas i sidan av bilen.



Jag tog hand om tvätt och disk och städade upp under tiden som Martin grillade hamburgare så det stod härliga till! Titta så snygg..





Åh det blev så himla gott! Dock så fick jag bara i mig två av fyra hamburgare, 250 gram kött ändå.. Sparade de andra två i lunchlådan haha.



Smet in lite snabbt i en heminredningsbutik när vi handlat klart och detta köpte jag:



En kopp och en fjäder. Martin tyckte det var en fin fjäder. En väldigt användbar fjäder. Välspenderade pengar på en fjäder. Han är mycket imponerad av min fjäder. Haha.



Och en jättevacker flaska!

Efter middagen tog älsklingen min hand om disken också, och jag gjorde mig i ordning för instruktörsmöte och bodycombat!





Vår gruppträningskoordinator Linnea tog lite bilder och filmade mitt pass. Sjukt roligt var det, gudars så duktiga alla var! Som jag älskar att göra det här.. bra dagar förstås. Vilket det oftast är eller blir.

Vi hade ett bra möte efteråt och Linnea berättade att de till hösten kommer sätta ihop ett utvecklingsteam med instruktörer som jobbar med att utveckla andra instruktörer bland annat. Det blev jag sjukt sugen på!

Efter mötet åkte jag hem till Näsinge där en frustrerad Martin satt och grejade med sin dator. Jag störde honom inte mer än att säga hejdå, utan packade mina grejer och åkte sedan till Söle. Jag ägnade tre timmar åt att städa. Inte dammsuga eller så men bara plocka i ordning så det ser kanonbra ut när familjen kommer hem sedan. Längst tid tog Simons rum där de ändå städat upp bra innan de åkte, men jag tog hand om det sista.. Det blev riktigt bra överallt måste jag säga!

Kvart i två inatt gick jag och la mig, tillsammans med Signe så klart.



Jag var tvungen att ringa Angelika nyss och fråga hur man stängde av barnlåset på spisen, haha.. Annars går det bra. Jag riktigt myser här på Söle, även om jag inte hinner vara här mer än kvällstid. Ikväll ska vi ha Tacu Tuesday fast det är fredag här, hoppas det blir mysigt.

Nu ska jag åka till jobbet, vidga mina vyer och gästspela på Svinesundsbutiken. Med denna bild på Lil Bub vill jag önska er en trevlig fredag!



Åh Lil Bub. Du är så knasig.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback