shell shocked



Min arbetsplats i förrgår! Men oj vad det var lite att göra.. Hade säkert inte mer än tio kunder under hela dagen. Så tänkte jag att jaja men det lär väl komma en leverans i alla fall. Och det gjorde det, men den bestod av fyra små kartonger som var uppackade på en kvart. Det var skönt att få gå hem efter tio inte jättespännande timmar..

Däremot så hade jag verkligen något att se fram emot under kvällen, efter att jag slutat åkte jag hem för att vänta på Sanja och Martin som kom med två matkassar och ett glatt humör. Vi lagade kycklingfajitas och pratade himlans länge. Jag tog inga bilder dock.. Det är sällan jag tar bilder på mina vänner när vi väl ses.. Det är lite synd men också skönt för det är en indikator på att jag inte sitter med mobilen fastklistrad i handen.

När det blev sent åkte Martin hem men istället dök Adis upp och Sanja somnade nog med huvudet på bordet medan vi pratade, haha. Hela kvällen pratade vi mest om deras jobb. Sanja, Adis och Martin jobbar ju i samma butik. Jag behöver inte jobba där, jag har stenkoll på de senaste händelserna och skvallret ändå haha.

Strax innan tolv åkte de hem, jag städade upp och gick och la mig. Signe min trogna sovarkompis var inte inne men jag fick sällskap av Findus istället. ♥





Igår jobbade jag 10-19 fast jag gick hem lite tidigare eftersom det var stendött. Jag hade fått med mig lite utgången Celsius eftersom vi gått igenom alla burkar i butiken.. Ingen annan ville ha så, det går alltid åt.

Körde ett megagrymt mag- och axelpass på gymmet efter jobbet! Martin var med men vi var helt i varsin egna lilla värld.. Det var roligt, vi kan nästan aldrig träna ihop eftersom vi aldrig är lediga samtidigt. Alltså, aldrig verkligen. Efter gymmet åkte vi till Ica (för jag hade sett sjukt fina rosor som de sålde där som jag bara var tvungen att ha, plus angusburgare), jag fick tag på mina rosor och vi åkte till Söle för att se den sista timmen av Stardust och äta lite mat.



Titta så fina!



Vi fick se klart på Stardust och myst, jag delade med mig av min hamburgare till Signe och alla avr glada. När Martin åkt städade jag undan och gick sedan och la mig, Signe hade övergivit mig igen men Findus var på plats.



Imorse har jag snoozat mig igenom väcklarklockan alldeles för länge men hann ändå med allt jag tänkt göra. Familjen kommer hem till Söle idag så jag vile lämna huset i toppskick. Jag dammsög och torkade av alla bord och bänkar och lämnade en av mina tre rosor som en välkommen-hem-present.

Nu är det dags för mig att jobba! Idag blir en bra dag!



För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback