us against the world

Jag fick en liten dagens ros i FB-gruppen där jag delade infon om kissekatten jag hittade. Underbara människor.



Vi tog med oss spade ut i regnet på tisdagkvällen för att begrava den lilla. Tände ett gravljus ovanpå. Må det finnas en massa mat och kel åt dig på andra sidan regnbågsbron. Vila i frid, kisse lilla.



På onsdagen ringde väckarklockan halv nio och även om jag var tröttsom sjutton så ville jag inte somna om. Men hela dagen fram tills middagsstid spenderades i min onepiece utan några som helst stressfaktorer. Jag låg i sängen och repeterade inför kvällens bodypumprelease. Och lyssnade på regnet som stundvis öste ner..





Jag har ju berättat om en katt som besöker oss ganska ofta, som jag misstänker är hemlös.. Den är oerhört skygg men jag fick matat den med ost och flera gånger under dagen kom den in i huset eftersom jag låter altandörren stå öppen. Kan ni se den?



Jag har ju haft för avsikt att se om den har chip men aldrig fått tag i den. Så jag kom på den briljanta idén att stänga altandörren. Herre min skapare, jag har aldrig sett en så stressad katt någonsin. Den for in i fönstret, rev ner allt på fönsterbrädan, fick panik och klättrade upp i gardinerna och la sig på gardinstången och skrek förtvivlat. Jag hade lyckats klämma mitt finger i dörren, tillräckligt illa för att nageln skulle lossna, och blev superskärrad av kattens reaktion. Kaos. Jag öppnade så klart dörren igen för jag insåg att jag aldrig skulle kunna få tag på den. Antagligen är det en vildkatt, men jag har frågat grannen och väntar på svar just nu. Är det ingen som äger den kommer jag att börja mata den, men den kommer nog inte bli tam. Den var väldigt mager..



Skön tajming ändå, att göra illa fingret bara timmarna innan releasen.. Fy så ont det gör.

Jag fick i alla fall invigt min nya, snygga bodypumpoutfit!





Själva passet gick väldigt bra, det var vansinnigt jobbigt.. 1000 repetitioner på en timme. Vi missade inte en enda!.. Phew. Kul med så många deltagare trots lågsäsong!

När jag kom hem på kvällen sedan lagade Martin (som var med på releasen, tack för stödet älskling!) supergod middag och resten av kvällen satt jag uppe med ett litet hemligt projekt som jag kanske avslöjar längre fram.. Somnade strax innan två på natten, smärtsamt medveten om att jag hade ungefär 4,5 timmars sömn framför mig. Men det var det värt, jag somnade väldigt belåten..

Halv sju ringde väckarklockan, jag gjorde mig i ordning på 40 minuter och bilade sedan til Söle för jag skulle sällskapa farmin på hans besök på NÄL.



Min löjligt fotogeniska syster Emelie var en prinsessa så här på morgonkvisten.

Vi åkte till NÄL för att farmin skulle göra en ultraljudsundersökning på sitt hjärta som han fått problem med.. Jag tycker det är så vansinnigt läskigt att tänka på men det finns ingen mening med att måla upp skräckscenarier eller ta ut någon förlust i förskott. Jag är glad att de håller på att undersöka honom och snart vet vad de ska göra åt problemet. Pappa är en riktig fighter, han kommer fixa detta galant. ♥

Tog en fika i kafeterian i väntan på honom, en timme som gick oerhört fort. När han kom tillbaka bjöd jag honom på ett marsipanbröd och vi tog oss två koppar kaffe var och samtalade länge innan han föreslog ett besök till Överbys köpcentrum. Sagt och gjort!



Jag köpte inte så himla mycket. Däremot tog vi en lång, stressfri texmexlunxh och ännu mera kaffe, och ännu mer prat. Kunde inte sluta tänka på hur bra jag mådde, det var så skönt att bara vara med honom. Det händer så sällan.



När vi kom hem hämtade vi Simon och en stund efter det kom även Angelika och Emelie hem. Lilla skruttisarna och jag satt i Simons säng och spelade Lego, så klart.



Efter ett tag kom Sanja förbi en sväng och vi satte oss på trappan utanför huset för att prata lite, njuta av sol och även katternas sällskap för min del.



Min älskade lilla kattfarbror ♥ Katterna fick sitt godis som jag fått från Kattkedjan och oj det var populärt!

Jag åt middag med familjen och busade lite med småsyskonen innan jag runt åtta åkte hem. Helt slut men så nöjd med dagen - och mig själv. Det är stort för mig att bara låta dagen passera utan planering eller att ha uträttat något måste. Det är sådana här dagar jag mår som bäst och känner att jag faktiskt lever till fullo och det är en fantastisk känsla. Frigjord.

Jag kom hem och uptäckte att Martin tagit en sväng förbi gymmet och det kändes faktiskt skönt att få några timmar i min ensamhet. Tog en dusch, tände ljus, drack te och åt två rutor steviasötad choklad som jag köpte på sjukhuset idag.

Det här är vad jag köpt idag förresten!



Tebollar med kakor på.



En cykelhjälm som jag fick av farmin! Nu jävlar ska jag försöka börja cykla mer. Älskar att cykla men har inte ägt en hjälm på många år och det är ganska otrevligt på dessa vägar tycker jag.



Köpte även en tavla i pergamentrullestil att hänga på väggen. Jag hittade så himla mycket fint i den butiken men behärskade mig och köpte bara detta. Så oerhört fin!



Det här är resten av min kväll.. Lyssnar på Peter Lemarc, myser, känner doften av liljorna och bara njuter så innerligt.





Tror å det bestämdaste att det börjar bli dags att knyta sig. Trotsa denna fruktansvärda klåda jag har över hela kroppen.. I över en veckas tid har jag varit superduperkliig och ju mer jag kliar desto mer kliar det tillbaka. Överallt. Tror det är min hud som är torr efter allt duschande för det är mest på överkroppen, det är där jag skrubbar som mest.

Imorgon börjar min jobbhelg, men jag är taggad. Efter en sådan här dag med så grymt bra uppladdning av positiv energi, glädje och kärlek kan jag knappt känna något annat!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback