what to dream

Det här är min nya favoritbild på Lil BUB.



Nej vänta det här är min nya favoritbild på Lil BUB..



Nej förresten det här är nog min nya favoritbild på Lil BUB.



... ja.

Dagarna bara rusar förbi och just nu känns det som att mitt enda fokus är att hålla balansen. Min trötthet har blivit snäppet värre, jag måste sova mycket och ändå känner jag mig aldrig utvilad. Till råga på detta kliar min hud så mycket och oftast vaknar jag varje natt av att jag kliar mig själv sönder och samman.



Livet är bra, det är inte det! Men kroppen hänger liksom inte med. Jag försöker anpassa mig så gott som går, min sömn och vila är prio nummer ett, punkt slut.Jag håller ganska mycket pass på gymmet men de dagar jag gör det tränar jag inte i gymmet. Förr räknade jag aldrig med mina gruppträningspass, hade jag "bara" kört ett pass bodypump såg jag det som vilodag. Men inte nu. Idag var faktiskt första gången på flera veckor som jag vaknade av första larmet och kände att jag kunde gå upp. Det var ju katastrof ett tag, blev sedan bättre och sedan sämre igen. Hoppas kunna vända på det nu! Det hade varit så jäkla skönt att orka träna innan jobbet igen, för tränar jag efteråt hinner jag liksom inte med något mer.. Och jag hoppas att min kropp slutar klia och stickas i huden för det är verkligen inte roligt. Längtar efter en regnig dag i pyjamas. Mhm.

Apropå det, är det bara jag som inte är helt förkrossad av sommaren vi fick i år? Tycker mig höra folk gnälla överallt.. Ja jag fattar, vad vill du att jag ska göra åt det? Häh. Jag är dock väldigt glad över att jag inte tog någon semester, för det känns inte som jag gått miste om något direkt. Fast till hösten, då ska jag ta det piano några veckor.

Men hörrni, visst är det tråkigt att sommaren har regnat bort, absolut. Kan inte minnas när vi hade en sådan här dålig sommar sist. Men vi fick ju en fantastisk sommar förra året och förhoppningsvis får vi en bättre nästa år! Och med lite tur får vi en varm höst.

Nej jag jobbar på. Det är roligt. Häromdagen fick vi in den nya smaken av Questbars, Mint Chocolate Chunk. Jag hörde talas om denna för längesedan men var inte alls exalterad. Jag har aldrig varit ett fan av mint, alls. Men den var faktiskt riktigt jäkla god! Tänk er After Eight i en kladdkaka. Min nya favorit ihop med White Chocolate Rasberry. Annars.. är jag jävligt less på Questbars, haha!



Vi fick en Instagramram i kartong till jobbet, lekte lite med den!



Vi har kollat igenom alla tre Batmanfilmer av Christopher Nolan. Bra grejer alltså. Gärna med en kopp roibos och steviasötat marsipanbröd.

I söndags höll jag pass och det var nog ett av mina bättre bodycombatpass någonsin! Har träningsvärk i baksida lår och rumpa (av någon anledning) fortfarande.. Dessutom var min fina Sanja med och krigade vilket gjorde det hela så mycket roligare!



Knäppis. ♥



På väg till jobbet i måndags. Tack fina människor som gjorde detta!

Jag jobbade måndagen så jag kunde byta bort min tisdag. Jag fick vara ledig med Martin (enda gången den här månaden) och dagen till ära gick vi upp hyfsat tidigt för att åka till Uddevalla. Första stoppet var Nordens Ark!

(Jag tog inte med mig kameran och vi gick inte hela varvet runt i parken så jag har inte så där jättemycket bilder att visa. Vi var ganska målmedvetna på vår resa eftersom vi var under tidspress, haha.)



En röd panda.

Och besökets höjdpunkt; pallaskatterna! Som vi är fodervärdar åt. De fick bäbisar för ett tag sedan och vi fick se ungarna när de busade. Så bedårande!



Mamma pallaskatt.



Hahahaha, jag såg inte katten nere i högra hörnet förrän nu.. Knasbollar!



Jag sov bara sex timmar den natten så jag var verkligen ett vrak.. Kände mig supersuperfebrig, hängig och som om mitt blodsocker låg i botten.. Men glad och nöjd ändå. (Tills hungern tog överhanden, ska jag medge.)





Ida & Martin Hansson/Böwes, haha.

Jag fick se uttrarna för första gången! De brukar aldrig synas till men vi gick på guidad tur (av en gammal klasskompis faktiskt!) som avslutades vid uttrarna när det var dags för mat!





De var så roliga att kolla på, vilka lekfulla djur!



Innan vi åkte gick vi förbi reptilerna. Fin pilgiftsgroda.

Vi tog en tur till Torp och handlade lite förnödenheter inför kvällens uppdrag.. som jag skriver emr om sedan.

Vi tog oss in till Uddevalla och besökte i vanlig ordning Lejas, för lite carbloading. Jag mådde inte så bra, tröttast i kommun, hungrig men illamående. Men jag lyckades få i mig större delar av maten i alla fall. Och stackars Martin fick stå ut med en hangry Ida.



Sedan åkte vi till Nordic Wellness för jag skulle gästinstruera bodycombat!

Jag hade glömt hårsnodd, var så trött att jag egentligen bara ville lägga mig ner och dö, micken bara ramlade av 100% av tiden, musiken gick inte att höja till den nivå som jag föredrarn och det var så JÄKLA VARMT. Men det var ändå sjuuukt roligt (och utmanande att behöva skrika och överrösta musiken) och det är alltid så spännande att instruera på annan klubb än sin egen. Innan jag hade kommit hem igen var jag uppbokad i Tanum nästa vecka så min upptäcksfärd fortsätter.

Martin hade sovit i bilen under tiden så han fick köra hem också.. Jag var så trött, men väldigt, väldigt glad. Vi stannade till i Skee för att köpa pizza på Trepca (godast i stan) och åkte sedan hem. Helvete vad gott det var. Jag ångrar ingenting, känner ingen ånger alls. Fy vilken god pizza. När jag började bli mätt åt jag ännu snabbare bara för att få i mig så mycket som möjligt innan det tog stopp ni vet, haha. Vi kastade i oss pizzan på rekordtid båda två och sedan satte vi oss i bilen igen..



För att hämta hem den här godingen! Skriver ett eget inlägg om henne sedan.

Igår jobbade jag 13-21 och dagen gick smärtsamt långsamt alltså, det var längesedan jag längtade hem så mycket! Till katt och sambo.. Och festen i min brevlåda, det var bra tryck i den igår!
 


4 stycken brevavin och två paket. Kalaskul!



Jag fick mitt halsband som jag vann på auktion till förmån för Tuss Gråtass Minnesfond. Nu ska jag ge det andra halsbandet till Sanja. Om jag hittar det, vette fasen var jag lagt det..

Dessutom fick jag med två små presenter som tack för hjälpen! En egentillverkad nyckelring och en jättefin kylskåpsmagnet. Tack Arödskatterna! ♥



Så alltså, det går ju bra. Det gör det verkligen. Ska bara försöka återhämta mig och återfå lite energi. Igen. Är som sagt ändå tacksam att jag fick uppleva detta och förstå allvaret och de stora konsekvenserna i att ta i för hårt och inte lyssna på kroppen.



Let's keep on rockin'!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback