an argument

Såg den här bilden igår. Gudars som jag är kär i den där katten. Det bästa är att jag minsann har en egen Lil Bub. I tyg då, but still.



Åh, åh, åh, gissa vem som vaknade utvilad imorse?! DEN HÄR BRUDEN HÄR! Wohoo! Woop woop! Untz untz! *fistpump*

Igår var en väldigt lugn och skön kväll, vi åt pizza framför senaste avsnittet av Game of Thrones (jääävlar så spännande det var, GoT alltså inte pizzan) och vid elva tog jag hand om disken och kröp sedan ner i sängen med första GoT-boken, snart klar! Läste inte alls många sidor innan jag tog två ZMA-tabletter och tänkte försöka sova. Det gick lite segare än vanligt för Khaleesi (gerbilen, inte GoT-karaktären) gnagde kartong så spånet yrde. Exakt sju timmar senare vaknade jag av mig själv, en halvtimme innan väckarklockan skulle ringa!(!!) Det har inte hänt på nästan tre veckor, men det var standard förut. Låg och drog mig i tre kvart, inte för att jag var så trött men för att jag kunde, sedan gick jag upp och gjorde mig i ordning inför dagen och taggade gympass, första morgonpasset på en vecka. Dock så segade jag så pass att tiden bara rann iväg och när jag insåg att jag låg 20 minuter efter tidsplanen ändrade jag mig. Träning efter jobbet istället.

Vilket var väldigt bra, för då kunde jag slänga ihop lite mat (äntligen egenlagad matlåda) och prova mitt nya Lego-spel i lugn och ro innan jobbet. Helt plötsligt hade jag över en timme på mig och kunde bara ta det piano. Det är så skönt att vända på situationer ibland och ändå kunna tänka positivt. Visst hade jag gärna velat träna och slippa göra det efter jobbet ikväll men jag tog för lång tid på mig. Tråkigt, MEN helt underbart att jag fick tid till att laga mat och fly vardagen en sväng innan tio timmars jobb. Ibland bara känns det så skönt att säga sina positiva tankar rakt ut och inse att det faktiskt känns okej.



Kände tröttheten komma krypande men det blir ju lätt så när man går upp tidigt, sätter igång och sedan varvar ner igen. En Celsius senare var problemet ur världen. Det blev en väldigt mysig morgon innan jag klev ut i det fina vädret och bilade till jobbet utan någon stress. Helt perfekt, ni vet.

Jag känner mig piggare än på länge, dessutom är min rinniga näsa från igår också återställd. Hoppas det kan bli bättre nu. Jag har lite jobb att ta ikapp från gårdagen men det gör inget, för nu känner jag att jag har energin till det. Förhoppningsvis har jag lite krut kvar i kroppen ikväll när jag slutat så jag kan ta mig till gymmet, det blir en helkväll ensam hemma eftersom Martin är på kickoff med nya jobbet och jag vet precis vad jag ska göra. Spela, spela, spela. Sedan en arbetsdag kvar innan mina 7 dagar på rad är avverkade och sedan stundar en helledig dag följt av utbildning i Göteborg med Sanja och sedan ett extrapass på Bodypower på söndagen. Fett najs. Taggad tjej. Lycklig tjej.

Nu ska jag äta upp min kyckling och läsa lite och sedan ro denna arbetsdagen i hamn! Hoppas ni har möjlighet att njuta av det fina vädret!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback