neon



Åkte till gymmet efter jobbet och oj så tungt det blev. Ibland när man tränar är det svårt att avgöra om man skadat sig eller bara fått sjukt bra kontakt. Så kändes det, smärtan i framsida lår var brutal redan under tiden jag körde, det kändes precis som träningsvärk men hallå.. Så ont. Men jag var fokuserad och målmedveten i alla fall fram tills jag skule stretcha. Låste in mig i röda salen och tog det chill.



Har slarvat så med stretching och att mjuka upp knutarna i låren. Men det är ju så tråkigt.

Så nu, två dagar senare har jag fortfarande sjukaste träningsvärken i framsida lår, knappt jag kan gå i trappor. Hade kunnat njuta av det om det inte vore för att det känns så fel. Haha.

Igår i alla fall stod jobb på agendan och på min rast smet jag iväg för att hitta en present till Martin. Vi firar tre år imorgon och jag ville i alla fall ge honom någonting.



Hittade grejer redan i första butiken, Waste.



Det var där mina päron köpte systemkamera till mig i julklapp och vet ni, den hade jag helt glömt bort. Jag har liksom "sparat" på att använda den till ett speciellt tillfälle eftersom det är så jäkla dyrt med film, men herregud vad väntar jag på liksom. Köpte ett fotoalbum, ännu mer film fast i svartvitt och tre små anteckningsblock. Till mig själv.



Här är det jag köpte till Bowies. En världskarta där man skrapar de ställen man varit på och vilken väg man rest, kul grej mest. Särskilt för honom som varit typ överallt. Sedan köpte jag en fickplunta. Inte jätteroligt men det är så svårt att ge honom något, han är ju verkligen ingen prylmänniska.

Och eftersom lönen ramlade in häromdagen kunde jag köpa en stor burk med Xtend mango. Kärlek på burk, det enda kosttillskottet jag använder på daglig basis. Samt en brännsnygg Freddytröja som jag fick in till min butik igår.



Samt ett par Freddybyxor för halva priset, ska jag erkänna.. Älskar dem! Kommer aldrig kunna använda vanliga jeans igen!



Dagen innan hade Martin frågat mig om vi skulle äta ute på fredagskvällen. Jag hade egentligen tänkt att vi skulle göra det söndag kväll, vår årsdag till ära så jag var skeptisk plus att jag gärna ville få en kväll hemma eftersom jag kände mig så sliten. Men efter att ha jobbat ett tag kände jag att en middag ute var precis vad jag behövde och enligt Martin var det inte alls försent att ändra sig.. Så efter jobbet hämtade han mig på Nordby. Skickade ett sms tre minuter innan han skulle vara där och skrev "blir någon minut sen" och 25 minuter senare var han på plats. Knäppis där. Men han hade handlat mat och hämtat hem vatten, jag fick sitta och njuta i solen så varför klaga.



Vi bestämde oss för att prova den nya restaurangen Toro. Jag beställde hamburgare gjord på högrev och kolgrillad.. Jag var så hungrig att jag hade kunnat äta hela tallriken tror jag.Det var sååå gott!









Jag och hamburgare..



Namnamnamnam..



Lyxade till det med lite dessert i form av grillad ananas i chili, choklad- och kokoskaka och vaniljglass. Helt perfekt!

När vi kom hem var jag så fruktansvärt nöjd och belåten, packade upp mina väskor och plockade fram min polariodkamera. Knäppte min första bild! Det är så svårt att veta vad man ska ta kort på när man är så begränsad.. Vill ju ta kort på allt! Och det är ju inte som med mobilen direkt, att man kan ta hur många bilder som helst och sedan välja den bästa. Kan knappt bärga mig tills jag får fylla albumet, funderar på att köpa ännu mer film idag.



Men vet ni vad, nu är det dags att göra sig i ordning för jobbet och ikväll skulle Martin grilla angusburgare.. Klockan elva börjar jag jobba på Cherry och jag är inte så sugen för jag är så sjukt trött och hade gärna kört ett gympass istället, men jag har bestämt mig för att det ska bli en bra natt. Tack vare mina grymma arbetskamrater har jag möjlighet att vara ledig imorgon för att kunna avnjuta en dag med min älskling och fira det faktum att vi under tre år växt ihop och delat så många lärdomar och erfarenheter. Antagligen blir det en sväng till Havets Hus eller Nordens Ark, alternativt båda två! Systemkameran ska med och jag ska  börja dagen med att inte behöav gå upp klockan nio. Underbart. ♥

Ha en fantasisk lördag i det ljuvliga vädret!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback