on my way

Min älskade Martin hade slagit på stort med en ordentlig brakmiddag när jag kom hem igår. Jag kommer inte ihåg vad det hette exakt för det var något superfancy, men det var "typ" rostbiff med rostad potatis och rödbeta, grillad paprika och bearnaisechipotle. Den stavningen fick jag till på första försöket! Det var supergott! Han kan om han vill, den där gubben jag har.



Vi kollade på Game of Thrones (bara ett avsnitt kvar av den här säsongen, det är tamejfan inte rättvist!) följt av Archer och åt en massa chips. Gah så gott det var. Spelade sedan Lego tills halv midnatt innan jag blev för trött och ville sova.



Det här är vad jag köpte på IKEA förresten! En korg och lite doftljus.

Jag hade lite svårt att sova igår.. Kände mig stressad och lite orolig. Sov gott men vaknade kvart över sex och trodde jag hade försovit mig, gick upp och började göra mig i ordning med reagerade sedan på att analoga väckarklockan inte ringt.. Jag var uppe en timme för tidigt. Jag sa häromdagen att jag var sugen på att gå en morgonpromenad någon gång när det var fint väder men jag tyckte att det hade känts lite overkill just idag. Jag hade ändå för avsikt att åka in till gymmet och sedan ska jag ju jobba i tio timmar. Så jag la mig i sängen igen och bara snoozade i en timme till innan jag gick upp, städade upp efter gårdagens middagslagning, satte igång en maskin med tvätt och tog hand om den torra, åt fruksot och så.. Men sedan insåg jag att jag faktiskt är ledig imorgon. Helt plötsligt fick jag inte så bråttom att åka till gymmet innan jobbet (det blir alltid så himla mycket jobbigare med packning och ombyte och allt som ska med och hej och hå) mest för att slippa stressa.. Så jag tog det piano och la mig bredvid Martin och fortsatte läsa ur Game of Thrones. Somnade kanske till i en kvart drunknande i hans famn.



Beundrade även vår hackspett som var på besök och tog sig lite mat! Finis!



Hann även dänga in lite torskrygg i ugnen och sätta ihop en törr lunchlåda innan det bar iväg till jobbet.. Ska ta rast på taket och njuta av solen men jag blev så hungrig att jag har stått och småätit jordnötssmör. Hoppas matlådan går ner ändå, haha.



Ah just det, hade lite pepptalk med Adis imorse. Kloka ord faktiskt.. Ibland glömmer jag bort att leva i nuet och inte bara blicka framåt och åma mig över allt som komma skall. Helgen kommer bli tung men det finns ingen anledning att deppa över det nu. För efter idag är jag ledig i två dagar! Fullspäckade av planer men det är kvalitetstid det med, med lillebror Simon bland annat! Tänkte gå på hans skolavslutning och sedan ta med honom till Nordby för att köpa en till kontroll till PS4 så vi kan gejma ihop.. Följt av ett besök till Daftö lekland och det kommer bli fett. Sedan är det jobbhelg men jag fick bytt lite tider så jag får sova längre efter natten på Cherry.. Sen.. På måndag ligger jag hemma och dör. Ska inte gå utanför dörren ens tror jag. Framför sista GoT-avsnittet. Dör GoT-döden kan man säga. 



Jajajajaja en dag i taget och jag har allt några timmar kvar här innan det är dags för legday med min Bowies! Tagga ledighet sedan!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback