break free



Jag vet verkligen inte vad det är med mig idag. #sorgligastemänniskanikommun

För det första så var jag väl inte jättesugen på att jobba idag. Jag bara vaknade upp med världens otagg. Helt dränerad på energi, ork och lust. Jag gick egentligen upp för att åka till gymmet sedan hem och göra mig i ordning samt kolla på solförmörkelsen men det var så himla tjockt med moln på himlen att jag insåg att jag knappt skulle få se något alls. Så.. Istället tänkte jag att jag åker in senare och direkt från gymmet till jobbet. Så jag la mig hos Martin en halvtimme till.

Gick upp, åt frukost och bara.. blev sittandes. Jag ville verkligen inte resa på mig. Minuterna tickade iväg och tillslut började jag känna mig stressad istället, men det blev inte lättare att röra på mig för det. Så jag gick in till Martin igen, la mig raklång bara rätt ovanpå honom, stirrade upp i taket och tänkte jag tar gymmet efter jobbet istället. Ska bli vansinnigt intressant att se ifall jag kommer iväg men det är en annan sak.

Åkte till jobbet och timmarna har verkligen flugit förbi.. Blir lika överraskad varje gång jag ser på klockan. Men jag känner ingen lust eller ork. Det här hör ni mig inte säga ofta; jag är inte ens hungrig!(!!) Alltså, jag har inte en dålig dag, jag är intepå dåligt humör och jag vet inte vad det är som är fel egentligen.. Jag känner mig inte trött, sliten eller sömning.. bara.. Blah.

Jag tror jag är lite arg på mig själv för att jag inte kan med att säga nej. Jag jobbade 6 dagar förra veckan, 6 dagar här veckan och tog på mig en dag extra så det blir 6 dagar nästa vecka med. Och då ska vi komma ihåg att Bodypower inte är det enda jobbet jag har.

För neeeej, jag tackar ja till så mycket jag kan när det är en bit fram.. Kommande vecka kommer jag köra bodypump måndag kväll, tisdag morgon (i Munkedal, tidigt och långt borta), onsdag kväll (release!) och torsdag morgon. I Munkedal igen. Som om detta inte vore nog så har vi vår release på onsdag men (!) jag måste lära mig den till tisdag då jag ska köra i Munkedal. När. Ska. Jag. Lära. In. Den.

Jag får dåligt samvete när jag inte ställer upp om jag vet att jag kan rent tidsmässigt. Jag fick till och med dåligt samvete över att jag bad att få börja två timmar senare idag. Jag inser att det inte är någon som kommer tacka mig för hur jag jobbar och står i heller.. Men det är okej. Ingen behöver klappa mig på huvudet för det här. Absolut inte! Utdelningen jag får själv är tillräckligt, både lönen och det verkliga nöjet i att jobba. Faktiskt. Men det enda jag förväntar mig är att den dagen jag behöver vara ledig - då får jag ledigt.

Jag håller ut denna vecka och nästa men sedan måste jag försöka dra ner på antalet pass/dagar jag jobbar. Jag är faktiskt ändå väldigt tacksam för att det är just det här jobbet och jag har egentligen inget emot att jobba mycket. Det jag inte gillar är att det inte finns tid för något annat. Men det handlar om planering! (Och disciplin att hålla sig till planeringen, det är min svaga sida.) Men det blir vad man gör det till.

Nu känns det ändå bättre efter att jag har fått beklaga mig lite. Jag är inte alls olycklig idag, eller trött eller något sånt alls, bara.. det känns som jag har en tegelsten i varje sko. Det är lite tungt att röra sig. Men jag är glad. Och tacksam! Mycket tacksam. Dessutom har jag min älskade Martin som står i där hemma och håller efter när jag inte hinner. Om han bara visste vad han underlättar för mig..

Med det ur systemet ska jag ladda om och försöka tänka positivt. Jag har energin egentligen och ska bara försöka hitta drivet. Ruska av mig alla negativa tankar och försöka leva i nuet, det har alltid tusentals anledningar att hålla mig på gott humör. Egentligen. Hela det här inlägget låter lite som ett mantra och det kanske det är, jag vet inte. Är glad att jag har goda förutsättningar för att må bra oavsett. Tack till Sanja som låter mig gnälla och bitcha.. Vad vore väl min vardag utan dig?!

Nu ska jag återgå från min rast med nya tag. Så får vi se vad kvällen har att erbjuda!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback