call me the breeze

I förrgår jobbade jag i receptionen på gymmet, till halv fem innan jag bilade till Munkedal i det fantastiskt fina vädret! Jag var lite nervös men jäääklar så roligt det var, helt vansinnigt! Jag har varit på gruppträningspass i Munkedal förr och mentaliteten är helt otrolig, folk står verkligen och skriker åt varandra och de kör så jääääkla tungt! När jag skulle presentera bicepslåten rekommenderade jag en lätt vikt på stången för att fokusera på teknik då biceps är en liten muskel och det kan vara svårt att belasta den tungt länge.. Men när jag tittar upp ser jag att varenda kotte har typ dubbelt så mycket vikt som jag. "Eller, det kanske bara är jag som är klen.." la jag till. Är van vid att vara åtminstone en utav de starkaste i rummet, eller ha mest vikter på i alla fall men inte här inte. Fick nästan lite prestationsångest, haha! Munkedal you rocked my world!



Åkte tillbaka till Strömtad och körde ett pass bodypump till. Sanja fick instruera och filma, snart ska sista licensvideon vara inne.. Är så nervör å hennes vägnar! Håller tummarna på att hon får till en schysst video för hon kan, absolut.

Efter passet blev vi kvar i röda salen, satt och pratade och myste.. Det fanns mycket att prata om bevisligen för rätt som det var, var klockan halv elva på kvällen. Woah.Men det var jätteskönt att få prata, skratta och gråta lite. Hon förstår mig så väl.

När jag kom hem hade jag tänkt sova tidigt men Martin som också precis kommit hem och jag hade en del tid att ta igen. Det blir så dumt när han jobbat stängning, jag behöver ju egentligen sova när han kommer hem. Men de senaste två dagarna nu har jag legat vaken med honom bredvid och skrattat ihjäl mig åt saker han säger och våra samtal rent generellt.. Det får det vara värt!

Igår var det vilodag från gymmet efter gårdagens två timmars helkroppsträning. Så jag tog sovmorgon och åkte sedan in till stan och Heat för att luncha med farmin som fyllde år dagen innan. Det var sååååå goott!.. Vi fick pratat lite om vad som händer i livet just nu och rätt som det var behövde vi åka till varsitt jobb. Mycket bra start på dagen!



Jag hade en halvtimme till godo innan jag skulle börja i receptionen på gymmet, så jag tog tillfället i akt att sätta mig utomhus och njuta av vädret..







Dagen gick fort och när jag kom hem på kvällen kände jag mig inte utömd på energi men bara jäkligt omotiverad. Kom in och dumpade väskorna på matbordet och slängde mig i soffan och slösurfade på mobilen i nästan en timme. Jag var inte sugen på någonting, jättekonstig känsla. Men det får vara så.

Min visning av bloggen fick en skjuts igår, någon som vet något om detta? Och hur kommer det sig att jag alltid har dubbelt så många sidvisningar som unika besökare? Mitt antal läsare är inte alls något att skryta med så men jag är ändå förvånad att så många läser. Jag försöker inte aktivt att göra bloggen intressant, jag bara skriver vad jag tänker.. Så det är ändå roligt att det finns folk som vill ta del av det. Tack till er!



Nu ska jag göra mig i ordning för en heldag på Bodypower! Ledig helg med Bowies sedan.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback