how we roll



Vad passar väl inte bättre än att börja jobba hos Cherry igen när det är Ladies Night på Laholmen?! Glad tjej över att vara tillbaka!





På rasten under dagen på Bodypower hade jag sprungit iväg till Ur&Penn och köpt en brännsnygg klocka! Dessutom var det 70% rabatt så jag betalade bara 140 spänn för den eller något sådant, löjligt billigt ju. Och för er som noterat vigselringen så är den bara på låtsas, något jag har på mig när jag jobbar på Cherry för att folk helt enkelt inte stöter på mig lika mycket då. Det låter väldigt drygt men vi bakom black jack-bordet får ta väldigt mycket av den varan. Häh.

Fick under kvällen sällskap av denna snygga pingla, min egen Sanjay! Damn så fancy hon såg ut där hon satt alldeles vrålsnygg, med en rosa heliumballong och pimplade ett glas vitt. 



Träffade jättemånga vänner och annat känt folk, en av mina gäster vid bordet frågade om inte jag var "den där biffen från Westcoast", alltså Nordic Wellness innan det blev uppköpt. Ett av det mest smickrande jag hört på det här jobbet måste jag säga. Brännpackad var han i och för sig men det gjorde det ju inte mindre sant för det.

Det var en jättebra kväll och jag hade väldigt roligt. Älskar att sitta på Laholmen. Hade förvånansvärt bra rutin på jobbet och var hemma strax innan fyra på natten. Tog en dusch och drog i mig en kaseinshake för satan i gatan så hungrig jag var, stängde av mobilen och däckade bredvid Martin. Det kändes precis som förr. Fast på ett bra sätt.

Jag sov i nio timmar. Och vet ni? Det kändes så jävla rätt. Hela dagen spenderade jag i min onepiece i sängen eller i soffan och till middag käkade vi pizza. Okej, jag bytte faktiskt om när vi åkte och hämtade den. Men så fort jag kom innanför dörren så bytte jag till onepiece igen. Där vi satt och glufsade pizza så frågade jag Martin "Ska du också börja ett nytt liv imorgon?" och svaret var ett rungande ja, haha. Ibland är vi ruggigt samspelta.

Så när måndagen kom var jag full av energi och motivation. Jag har skrivit till PT-Emelie att ni jävlar ska jag bli duktig på att uppdatera och verkligen ta tilvara på det hon har att bistå med. Vårt samarbete beror ju så mycket på mitt engagemang och jag ska erkänna att jag varit passiv. Men nu vill jag verkligen se till att vi har god kontakt hela tiden.Jag har gått upp i vikt (morgonvikten ligger på över 57 nu) , vilket är ett kvitto på att jag faktiskt varit duktig på att sköta både kost och sömn, även om träningen blivit lidande förra veckan med bara fyra (fem med yogan) pass på två dagar. Jag är taggad och uppvilad helt enkelt.

Jag åkte in till gymmet på morgonen och rev av ett benpass med fokus baksida lår och rumpa. Jag har verkligen lärt mig att älska de passen! Jag får så bra kontakt! Körde extra hårt på benpressen och lyckades få ut 101 repetitioner, snygga sådana, på hundra kilo. Så, så. så himla roligt!



Åkte sedan till jobbet och västra Bodypower var bara min. Hittade denna text skriven på ett papper i lådan vid kassan, tyckte det var fint. Och! Dagen började med en väldigt trevlig överraskning..

Chefen kom upp till mig och berättade att det fanns en ledig tjänst på fasta tider nu, som han ville erbjuda mig. Ett vikariat på hundra procent. På en långtidssjukskrivning. Han sa att jag kunde få titta på tiderna och jag sa direkt att jag vill ha varenda en, haha. Det enda är att måndagar och onsdagar har jag ju mina pass på gymmet och det är av praktiska skäl inte förhandlingsbart, och efter fyra års pusslande med schema vill jag inte ha det igen. Så jag fick alla tider förutom måndagarna och onsdagarna, men vi kanske löser så jag kan sluta 17 de dagarna, allt eftersom. Jag hade en klump i magen när jag tänkte på att jag nyss blivit tilldelad en femtioprocentig tjänst i receptionen på gymmet.. Men min platschef förstod och det var en stor lättnad. Det kommer bli en del reformationer på Bodypower de dagarna som kommer så vi får se vad som blir bestämt. Men det är så skönt att Max är borta ur mitt schema och att jag finns tillgänglig för det jag tycker om att jobba med. Min upplärning i receptionen kommer ändå rulla på som planerat för jag kommer fortfarande kunna jobba en eller två dagar i veckan om det behövs.

Efter jobbet skulle jag egentligen ha hälsat på farmor men min faster ringde, berättade att hon var hos farmor då och att hon inte mådde bra och önskade att jag skulle komma en annan dag. Självklart gör jag det. 



Jag åkte direkt till gymmet och hängde lite innan mitt pass klockan sju. Fick prova på en av våra nya proteinshakes som vi blandar ihop själva.. Provade kokosbollen, bestående av mjölk, chokladproteinpulver, havregryn och kokosflingor. Jättegod! Blev inspirerad att börja göra liknande shakes hemma på daglig basis. Men vem försöker jag lura, tycker det är tillräckligt ansträngande att koka ris..

Passet gick i alla fall sjukt bra, trots att min välkända bodypumpmardröm hemsökt mig natten innan.. En dröm om att jag ska instruera men inte får igång musiken, tiden bara sprnger iväg och folk börjar packa ihop sina saker och gå. Drömmer den (mar)drömmen ganska ofta, lite olika omständigheter i dem men kontentan är alltid densamma. Galet. Var överlycklig efter passet var slut och råkade springa in i Tine, Maria och Lizette på Ica och blev ståendes och pratade i över en halvtimme. Mycket trevligt!



Dessa fick jag köpt med mig hem från jobbet. Hade egentligen bara tänkt köpa magnesium för att se om min mage blir bättre av det, men hittade även Mucosa som innehåller matsmältningsenzym och örter som också ska hjälpa till att få magen i balans. Så jag tänkte varför inte, jag kan ju prova. Och eftersom vi har erbjudande på Skip-tillskotten så fick jag med en burk på köpet och den har Martin fått. Så idag började jag med Mucosa (tänkte prova en i taget) och än så länge verkar den göra gott för magen, har varit problemfri hela dagen.

Sov hos Martin inatt igen och jag sov som en gudinna men han sov jättedåligt tydligen. Stackarn. Det är ju en liten säng för oss båda så det är ju förståeligt. Men jag kände mig glad, lycklig, taggad och redo för denna tisdag!



Vi åt frukost snabbt och gjorde oss i ordning för gymmet innan Martin skulle börja jobba. Jag fastnade i telefon och väl på gymmet fastnade jag hos platschefen men det gjorde mig inget, istället för att köra ett pass under tidspress fick jag ta det lugnt under tiden Martin tränade. Sedan körde jag honom till jobbet och åkte hem igen. För nu jävlar skulle här städas.



Det här är bara en del av all disk.. Jag stod och skrubbade med svinto i 40 minuter, allt som allt. En ungsform, en stekpanna och tre grytor. Martin, you owe me. JAG FICK RUSSINFINGRAR.

Jag skrubbade rent i diskhon, under diskhon, tvättade, bytte sängkläder i båda sängarna, vädrade ur huset, dammade och dammsög.. Torkade rent inne på toaletten. Avslutningsvis tog jag en lååång varm dusch och satte mig sedan för välbehövd lunch. Chili con carne á la Bowies. Dvs. inte lika bra som min men ganska nära. You know it. 



Resten av dagen spenderade jag vid datorn, tog hand om post och pappershögar, skrev in schema, jämförde schemat för februari med vad som var inlagt i schemaprogrammet och skickade mejl, Betade av alt sånt där som jag inte känt att jag haft tid med. Bestämde mig sedan i sista sekund för att åka in till gymmet i alla fall trots att jag bestämt mig för vilodag med tanke på morgondagen.. Blev så taggad när jag hörde Hollywood Undeads nysläppta singel, haha. Så jag åkte in till stan och hann riva av en timmes axlar och mage innan jag skulle hämta Martin. Och hämta ut ett paket.



Jag har fått min första leverans av FitLine! Har hört så vansinnigt bra saker om denna produkt, enligt alla som använder den - vad jag hört - så verkar den vara rena mirakelkuren. Har tagit min kvällsdos idag men morgondrycken får vänta tills imorgon, så klart.

Imorgon har jag faktiskt tagit på mig att vikariera som bodypumpinstruktör i Munkedal. Så jag börjar jobba i receptionen i Strömstad halv elva, slutar halv fem, åker direkt till Munkedal (45 minuters bilkörning), håller en timmes pump där, sedan raka vägen till Strömstad igen för att vara med Sanja på hennes bodypump. Sista chansen för henne att filma sin licensvideo imorgon.. Vi håller alla tummar och tår att det går vägen nu alltså! Det kommer bli en hektisk och fysiskt utmanande dag imorgon men jag tror på mig. I can do this.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback