live forever

Precis när jag kommit tillbaka från rasten ringde chefen och sa att han lagt in mig på ett pass på måndag också. Alltså! Haha. Det var en av de få dagar då jag faktiskt inte lagt en intresseanmälan att jobba men ja. Jag sa okej, men då MÅSTE jag vara ledig tisdag så in på schemaprogramet fort som attan och ta bort intresseanmälan. För någon dag SKA jag få ledigt med Bowies. Eftersom det inte blev imorgon.

Men jag njuter ändå, mitt jobb passar mig så jäkla bra och jag är så glad att jag fått den här möjligheten! Gått ifrån extraanställd till att jobba sex dagar i veckan. På ett jobb jag försökt få i två år.


Däremot så fick jag pratat med chefen och frågade om jag kunde börja lite senare imorgon och det kunde jag. Grymt! Så jag börjar runt tolv istället för tio, så hinner jag i alla fall gymma (och kanske få en glimt av solförmörkelsen också). 


Bästaste Jenny kom förbi med den här godingen.. Gudars så god den var! Smakade verkligen kokosboll.

Dagen gick ruskigt fort och hela kvällen har jag ätit massa mat och gosat med Martin, spelat Alien och så. Nu dricker jag min kvällsdos av FitLine (som fått ordning på min mage, den blir inte ens orolig av kaffe längre och ingen är lika lycklig som jag) och kollar Lyxfällan. Snart blir det sängen och uppladdning inför en ny spännande dag! Godnatt på er!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback