bring the noise

Påbörjade en terapistund i duschen med värmeljus, meditationsmusik och mina Rituals...-produkter när vattnet fick för sig att vara så där himla roligt och försvinna igen. Ni vet det vi hade problem med förra året.. Så imorgon får jag ringa farmin och hoppas på att han kan vara min riddare på vit häst igen, som så många gånger förr. Alltid är det något!.. Eller hur? Jag hann i alla fall få av med mesta av scruben så jag är ibte sandig men lite oljig. Good enough.

Men igår hörreni! Jag övade combat tills jag var tomatröd i ansiktet, skickade in deklarationen och insåg sedan att det var dags att åka in till stan för the final showdown!



JAG HADE SÅ JÄKLARS ROLIGT!! Det var ganska många deltagare med och vi rockade gärnet, vilken fitness magic, fy vad jag är nöjd med min debut! Tekniken var ganska kass på sina ställen men mitt huvudfokus var att göra det till en rolig förstaupplevelse mina deltagare. De ska tycka att det är roligt att gå på mina pass! Jag bjöd på mig själv mer än jag planerat från början och hade bara, ah.. Så himla roligt. Kan knappt vänta tills det är dags igen! TACK till alla som var med!



Hemma sedan frågade min älskade sambo mig ifall jag ville ha en massage.. Bara så där ni vet. Han gjorde lite mysig stämning och knådade på mig hur länge som helst.. Efteråt var jag så hövlig att jag gick och la mig. Stundvis känner jag att jag inte räcker till för honom men jag hoppas han förstår att det beror på omständigheterna. På söndag är vi lediga ihop igen, min älskade Martin och jag.




Imorse skippade jag gymmet men hann med en massa andra saker hemma innan jobbet. Tvätt och disk och att skriva in schema för både mig och Martin. När jag åkte till jobbet spöregnade det och jag var smärtsamt medveten om att jag egentligen skulle varit ledig idag.. Men jag levde på euforin från gårdagen att det gjorde mig ingenting! Sista dagen på mellanbutiken på vääääldigt länge antagligen och det var vemodigt men idag var jag stark. 



Blev ju naturligtvis inte på sämre humör av den här lappen på kassadisken! Knäppte en Celsius och satte igång med mitt rutinsenliga morgonfrontande.

Fick sluta lite tidigare och skyndade in till gymmet för att hinna med en timmes träning innan mötet med Johannes och Sanja. Det var så mycket folk så jag bestämde mig för att börja om på träningsschemat så jag dessutom hamnade i fas med dagarna igen, och kunde stänga in mig i röda salen och köra alla dessa småövningar där. Efter mötet angående schemat och fördelning av pass hade jag en timmes bodypump att se fram emot, lite extra idag eftersom jag hade typ åtta deltagare! Första gången på flera veckor som jag har mer än tre, det var väldigt roligt!

Kom hem och lagade middag samt lunchlådor, städade undan efter mig och nu tror jag att jag ska krascha. Känner mig alldeles mysig och varm. Och trött. Och oljig.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback