holdin' on

Sov så jäklars dåligt inatt. Stensomnade i Martins säng och vaknade halv tre när han skulle sova. Han ville att jag skulle sova kvar (för en gångs skull) men det var så varmt i rummet att jag trodde jag skulle få panik alltså. Plus att jag inte borstat tänderna och det smakade så dåligt i munnen. Bara tanken på att vi inte hade något vatten i kranen fick mig att vilka börja gråta men jag var medveten om hur illa tvungen jag var.. Så jag tackade för mig och påbörjade det stora projektet att borsta tänderna. Sedan kunde jag inte somna om.

Vaknade strax innan sju och gjorde mig i ordning för dagen, ändå taggad och målmedveten. Åkte in till stan, ringde farmin för att rådfråga om vattenpumpen, hämtade ut paket från Nya Zeeland som kom igår samt min Healthy Box.. Gissa vad det var?



Mina MMA-handskar! Hade iofs för mig att jag beställt svarta men men. Är lite fräschare med vita men svarta hade passat bättre. Ska se om någon är intresserad av att köpa dem så jag kan beställa ett par nya, annars rockar jag på!

Skyndade vidare till gymmet för att köra igenom combaten. Ingen styrketräning idag, bara kardio. Så himla najs att jag kan öva teknik, sätta koreografin i muskelminnet och få in kardio på köpet. Tycker att det ser ganska bra ut men det är lättare att sätta tekniken när man ser sig själv.. Har som sagt inte den bästa koordinationen och har svårt att känna när det är rätt.

Men passet gick grymt! Var roligt, lärorikt och sjuuukt jobbigt...




Åh nya handskarna var med!

Åkte till jobbet och gjorde mig redo för en dag av förberedelser.. Trodde det skulle kännas vemodigt att komma till västra butiken idag och känna att det är här jag ska vara varje dag jag jobbar från och med nu. Men tvärtom så kände jag mig taggad! Nu är det min butik och jag ska ha den som jag vill! Så jag började med att rensa på lagret.. Tog löjligt lång tid för en så liten märkbar skillnad men jag är väldigt nöjd. Städade och röjde och satte sedan igång med inventeringen.. Varenda liten burk skulle räknas.. Trodde pillerburkarna skulle vara det värsta så jag började med dem. Men de är bara att rada upp och räkna. Värre var det med alla gainerpåsar som väger åtta kilo styck, river ner hyllkanten, läcker pulver och ska sorteras efter smak..



Lät oerhört intressant?


Stressad och mosig i huvudet efter tio timmar.. Börjar två timmar innan öppning imorgon för att kunna fortsätta inventeringen. Alla hyllor är räknade så det är väl lite mindre än hälften kvar.. Men imorgon kväll är det över minsan! Sedan kan jag påbörja projekt snygga till butiken.

Kom hem till en Bowies som höll på att laga middag. Sjukt god potatis med bacon! Vilken lyx alltså! Hann ta mig en dusch innan och denna gången fick jag använt mina grejer från Rituals..., blev ju avbruten igår... Det var en säkring som gått för övrigt.

Efteråt städade jag upp och dukade upp med te och tända ljus och sedan dess har vi suttit i soffan och Martin spelar Assassins Creed. Jag öppnade min Healthy Box som jag äntligen fick hämtat ut! Bäst innehåll denna månad!



Kolla! Världens finaste tvål!


Och ännu mer YogiTea. Blev så humla glad! YogiTea är det som fick mig att börja gilla te på riktigt. Dricker det mer än jag dricker kaffe nuförtiden.


Stod vid diskbänken och funderade på om Martin tycker jag är tråkig som bara grejar och fixar och donar. Just nu känner jag mer för att vara själv mellan jobb och allt som är, varva ner och bara vara.. För en period. Så såg jag denna på mitt te. Det värmde lite i hjärtat för det är ju så sant.. 



Nu ska jag faktiskt börja avrunda. Dags att bege mig mot snarkofagen och ta en tidig morgon imorgon!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback