time of reflection

Hade onekligen en bra ledig dag. Men i vanlig ordning gick den alldeles för fort..

Jag sov i tio timmar. Lite till. Men utan att vakna till och känna att jag kan ta och gå upp, jag var som helt utslagen. Gjorde mig redo för dagen och lämnade huset städat och en tvättmaskin igång och åkte in till stan för ett benpass. Jag var inte riktigt fokuserad men kämpade på.


Det tog gött i alla fall!

Duschade och bytte om för en lunchdejt med Felicia på Park. En Parkburgare slank ner utan problem och vi pratade och tog igen tid vi inte setts. Vi jobbade ju på både Max och Cherry i samma veva, var på anställningsintervju på båda ställena samtidigt och så, så vi har ju en del historia kan man säga. Det var väldigt trevligt!

Åkte sedan till Sanja för att prata och mysa lite innan kvällens pass. Vi diskuterade det här med att jag känner mig otillräcklig åt Martin och känner dåligt samvete över att jag inte orkar hitta på saker ihop med honom.. Alltid skönt med någon som lyssnar och förstår. Sedan var det dags för mitt extrainsatta combatpass! Många bokade och jag var så himla taggad! Hade kanske liiiite för hög volym på musiken men annars var jag väldigt nöjd! Ser fram emot den dagen då tekniken sitter som en smäck och jag kan fokusera på instruerandet till hundratio procent. LesMills anordnar ju en tävling varje år där de letar efter den vassaste instruktören.. Där ska jag ställa upp någon gång! Men nästa år kanske, lite overkill bara några veckor efter grundutbildningen haha.

Efter passet var jag tröttast i universum men tog en sväng till Ica. Kom hem till en Martin som mådde väldigt dåligt, hade jätteont i magen och huvudet och kände sig febrig.. Jag hade köpt minibruschettas till honom och åt smörgås själv, efteråt skrapade jag ihop lite dessert gjord på sockerfri chokladglass, färska hallon och passionsfrukt. 


Tog en längre dusch med tända ljus, musik och hela rituals-kitet och gick sedan och la mig, med ännu mer tända ljus och meditationsmusik.. Ah just det, hann pilla lite med mina traderaauktioner och dricka restorate FitLine och mysa i min tunna leopardfärgade morgonrock. Bäst är den.




Myyyys!

Idag hade jag sån sjuk beslutsångest om jag skulle träna eller inte. Är sjukt sugen men kommer sova skitdåligt inatt eftersom det bara är fyra timmar mellan jobben och då är det ingen idé. Så jag tog en sovmorgon men Martin och tänkte att om jag ändrar mig kan jag ju träna mellan jobben ikväll istället men jag har fortfarande inte bestämt mig. Vi får se.

Den här dagen har gått sjuuukt fort, har nyss haft min andra rast och satt i mig två burkar kvarg för att orka jobba två och en halv timme till.. Jag har varit på Östra eftersom jag kör extrapass både idag och imorgon.. Inatt blir det jobb på Cherry till fyra och sedan får jag ta på mig Sanjas bodypump klockan nio eftersom hon fortfarande är riktigt sjuk.. Stackars vännen.. Sedan blir det jobb 10-19 på Östra med grymmaste Maria och sedan ska jag hem och dö i sängen! Och glädja mig åt att jag inte jobbar ytterligare en natt på Cherry samt ytterligare en dag på BP, som för några veckor sedan.. Bananas.

Ha en riktigt bra fredagskväll hörni för det ska minsan jag ha!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback