wild rose


Är fortfarande helt slut efter fredagens bravader. Det blev inget gym mellan jobben och det är jag glad för.. Åkte istället hem och fick middagen serverad. Angusburgare med klyftpotatis, vansinnigt gott! Hann mysa med Martin framför TVn och gjorde mig i ordning för en natt på Laholmen. Ingen Terry denna vecka men jag överlevde ändå. Blev positivt överraskad när jag kom dit för Hanna och Peter (antar jag) hade gjort i ordning bordet och bland annat satt upp en mugghållare! Äntligen! Det är kul att de engagerar sig och åker runt för att underhålla borden i distriktet. Hur som haver så hade jag en bra kväll tills rapporten skulle skrivas, jag skrev fel och allt blev helt bananas. Men det löste sig till slut.



Lördag morgon skickade Sanja sms och frågade hur många timmars sömn jag fått. Skickade den här bilden tillbaka. Tre och en halv, för övrigt. 

Tog mig in till gymmet och körde bodypump med riktigt duktiga deltagare! Blev taggad själv.


Åkte sedan till Nordby för att jobba på östra butiken ihop med Maria. En bra dag med massa skoj och tokigheter!

Och när den var slut.. Var jag det också.

Åkte hem och tog en dusch. Det var SÅ SKÖNT med versaler, att få tvätta bort sminket som suttit tjockt i ett och ett halvt dygn. Vi åkte in till stan för att köpa mat vilket tog oerhört lång tid då jag stannade för att prata med varje människa jag såg typ.. När vi kom hem åt vi pizza och lite glass, kollade på GoT och strax innan tolv stendäckade jag.


Byxor jag fick med mig hem från jobbet! Älskar dem!


Samt två.. Ah, lite alltiallo-hårband. Sjalar. Jag vet inte.

Fick även köpt två superfina plastrosor!


Inatt sov jag elva timmar. Åt frukost framför GoT och sedan har vi städat och grejat som sjutton båda två. Tagit hand om saker som bara skjutits upp i några veckor. Det var najs.

Så nu har jag värmt en matlåda och ska snart göra mig i ordning för bodycombat. Har ganska ont i magen och hoppas det går över snart.. Tanken på att jag ska påbörja nästa arbetsvecka imorgon får mig att vilja gömma mig under sängen never to be seen again men på onsdag är jag ledig igen. Kan knappt vänta. Ska bara rida ut stormen och jobba alla extrapass jag tagit åt mig innan jag återgår till mitt ordinarie schema.. Det kommer faktiskt bli jäkligt skönt.


Men jag har fina blommor på köksbordet i alla fall.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback