calls me home

Häj på er!
 
Jag lever! Faktum är att jag har det ganska bra till och med. Eller ganska, det är helt awesome här i Göteborg. Jag trodde jag skulle tycka att det var jobbigt att vara ensam, en bit hemifrån och i en stad jag egentligen inte tycker så mycket om. Jag trodde jag skulle ha mycket prestationsångest och vara väldigt stressad men det visade sig bli helt tvärtom. Jag går upp kvart i sju, är i skolan mellan åtta och fem, efter det är jag med på något pass på gymmet och sedan cyklar jag hem och njuter av att inte känna några måsten. Dagarna i skolan är som regel ganska tunga med långa föreläsningar och mycket info som ska in, men vi förväntas inte plugga något alls däremellan och det är skönt. Trots att det är vädigt intensivt blir vi rekomenderade att vila när vi kommer hem. Jag längtar inte hem så mycket, fast jag saknar Martin och katterna såklart. Men det känns kul att få göra detta och lägga fokus på studier ett tag framöver.

Jag har mer att berätta så klart men inte nu. Middagen står i ugnen och jag ska ta mig en dusch, sedan blir det lördagsmys i min ensamhet med rotfruktschips. Haha. Jag skaffade Netflix igår. Jag tog med mig 4 säsonger av Breaking Bad hit men härfanns ingen TV, så det fick bli så. Vet inte varför jag inte tänkt på det tidigare?!

Igår pratade jag med Monica som tingat vår katt Emmet. Hon hade hand om en annan kattunge tillfälligt och den gick inte alls ihop med hennes äldre katt så hon ville inte chansa med Emmet. Ja tror hon hade kunnat erbjuda honom ett riktigt bra hem men jag blev ändå glad och llättad, för detta innebär att Emmet kommer flytta tillsammans med Gizmo hem till Alexandra! Och igår sa Martn at Jon Snow kan bo kvar hos oss. Vilket lyckligt slut. ♥

Nu ska jag bege mig men bara för att jag saknar de små  liven kommer en bildbomd på dem, andra bilder kommer vid annat tillfälle.

Ha en fin lördag!











































































För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback