got your six



Min inte-gå-utanför-dörren-plan för dagen går hur bra som helst. Hur kan den inte när jag imorse upptäckte att Five Finger Death Punch släppt ett nytt album?! De levererar som gudar, i vanlig ordning. Vilken trevlig dag det här verkar bli!


Och vilken trevlig dag det här var, när jag under inventeringen upptäckte att jag dagen innan glömt färska bär i kylen! Hallå eller, tack ska jag ha!

Igår jobbade jag över lite för att få lämna butiken i toppskick nu när jag tar LÅNGHELG. För första gången på över tre månader. Nu framöver kommer jag jobba mer och eventuellt har jag andra planer på gång..

När jag jobbat klart åkte jag till gymmet. Avslutade arbetsveckan med ett grymt pass GRIT Plyo, fy sjutton så jobbigt det var. Kan knappt vänta tills jag blir duktigare på plyometrisk träning.




Grymt! Efteråt åkte jag hem, lagade middag och vi kollade på ett avsnitt Anders & Måns. Det gör mig glad att Martin verkar tycka det är okej, för jag älskar det. Så fruktansvärt underlig metahumor.

Idag har jag legat i sängen i typ 15 timmar. Jag ångrar ingenting! Åt god frukost och kollade på Breaking Bad. Jag har börjat se om den igen. För tredje gången.

Och gosat en himla massa med katt!


















Nu ska jag nog laga mat och sakta men säkert ta den där stodstädningen som stått på schemat i tre veckor. Ha en jättebra fredag!

 

Och så en liten påminnare om att uppskatta saker för vad de är. ⭐️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback