hold back the river

Som jag avslöjade igår så har jag fått ett nytt schema. Jag var nöjd med det jag hade innan årsskiftet, sedan fick vi ett som såg helt annorlunda ut; väldigt plottrigt, rörigt, många dagar med korta pass, rullande på fyra veckor och ingen kontinuitet överhuvudtaget. Plus att jag var tvungen att byta helg. Igen. Martin och jag som i ett halvår försökt byta helg så vi jobbade och var lediga på samma helger fick byta en gång till. Men jag har försökt vara positiv sedan januari.

Så fick en ny chef som kom in och rörde om i grytan. Jag förklarade min situation för honom, att jag jobbar på Nordic Wellness och dessutom fått jobb som PT där, och därför önskade mer kontinuitet i schemat för att kunna finnas tillgänglig på Nordic Wellness också. Han bemötte mig med full förståelse och lovade ett nytt schema. Jag som mest var tacksam över att han lyssnade hade inga höga förväntningar alls, men igår när jag kom till jobbet ville butiksansvarig prata med mig och berätta om lite nya rutiner och händelser som vi har framför oss. Bland annat ett helt nytt schema för hela gänget.

Två veckors rullians.
Bytt helg.
Alltid ledig onsdagar.
Jobbar samma tid alla andra dagar; slutar alltid 16 på måndagar, börjar alltid 12 på tisdagar, börjar alltid 13.30 på torsdagar och jobbar heldag varannan fredag.

Jag blev så glad. Så. Jävla. Glad. Det kändes som en stor sten bara föll från bröstet. Som att kunna ta djupa andetag för första gången på fem månader. Äntligen kommer jag kunna hålla mina pass fasta tider i veckan och jag kommer kunna lägga ALLT PT-relaterat jobb på en fast tid, samma varje vecka. Förhoppningsvis går de med på att skicka mig på Bodybalance-utbildning nu också när jag har tid och möjlighet för den klassen med. Jag tror dock att de kan komma att vilja avvakta eftersom jag haft såpass mycket att göra det senaste.. Och det skulle jag förstå. Men det hade varit så roligt, och välbehövligt. Jag är sugen på CXWORKS också men jag vill inte hålla mer upptempo-pass innan jag känner att energin är tillbaka. Bodybalance däremot skulle göra mig gott. Jag blir alltid som gråtfärdig efteråt för att jag känner mig så lättad, lugn och harmonisk.

I onsdags jobbade jag förmiddagspass på Västra. I mina nya brallor. Sååå sköna! Men Freddys som inte är denim borde jag ha i M och inte L i storleken. Men med mina eventuella gainz så hoppas jag att jag växer i dem!



Åkte in till gymmet efter jobbet och körde en timmes ben ute i gymmet. Följt av en timmes bodycombat följt av en timmes bodypump. Mina deltagare tog mig med storm..! På låt nummer två i pumpen lastade ALLA på som fasen, och körde sååå hårt hela låten rakt igenom! Ingen kompensation med rörelseomfång eller tempo eller antal repetitioner. De var så fantastiskt duktiga så jag fann inte ord. Sånt gör livet så fruktansvärt roligt.. Tänk alla som ramlat in på mina pass som förskräckta nybörjare, och nu kör de på hårt som fan och vågar utmana sig själva. Nästan alla hade tyngre än jag. Ja jag var helt mållös. Gav dem en spontan applåd efter låt två och de bara jaaaaa Ida kör nu, haha!

På vägen hem stannade jag längs en åker och gick ut för att lyssna på fåglarna och beundra den otroligt vackra solnedgången. Andades frisk luft och bara omfamnade stunden.



På torsdagen var jag ledig från BP men hade PT-klient halv åtta på morgonen. Efter vår timme körde hon en halvtimmes core med mig. Woooow vad jag är svag i min magmuskulatur! Jag borde verkligen träna mage och rygg oftare än jag gör.. men det är ju så tråkigt.. Jag sa till min klient att Vet du vad, här kan jag utvecklas!

Spenderade halva dagen på gymmet genom att köra ett pass GRIT Plyo med Sanja och en tapper deltagare, åt sedan lunch med Sanja och vår regionschef som var på besök och åkte sedan hem för att städa inför helgens finbesök. Martins kompis Martin är här nu nämligen. Tog det lugnt och njöt av att inte göra någonting alls innan jag åkte in till gymmet för att köra pass med Lions, hockeylaget. Vi körde GRIT Strength och en halvtimmes core (IGEN!!) och det var sååå kul! Vilka krigare, jag älskar dem, haha!

Inget eget gympass den dagen men jag räknar det som veckans andra benpass.

Igår jobbade jag och efter jobbet mötte jag upp Martin x 2 på Park och åt hamburgare. På kvällen hängde vi lite, jag drack ett glas te och drog igenom Bodybalance 63 förutom styrkedelen och somnade sedan. Tog sovmorgon med mina älskade pissekatter och efter att ha kört heldag, en ganska upptagen sådan, ska jag nu äta upp min kvarg och åka in till gymmet för ett pass axlar.



Tänk vad ni gör mycket för mig, mina älsklingar. ♥

Även om jag har haft mycket att göra idag har det känt bra. Både Martin och Martin var här en sväng, min familj droppade in för att säga hej och jag fick snott en kram av alla, och istället för att lyssna på vår sedvanliga metal så har jag spelat Bodybalancemusik hela dagen. Det kanske inte lugnar så mycket i folksorlet men det gör en inte mer hispig i alla fall.



Nu; gymmet en snabbis.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Åsa säger:

Så glad för din skull!!! 💕

Svar: Tack så jättemycket! ♥
Ida Hansson

2016-04-30 @ 22:13:30
Trackback