new ocean


Idag har jag fått mycket glada besked från jobbet. Ett nytt schema. Var så glad att jag fick hålla tillbaka tårarna.
 
Har de senaste dagarna känt en inre oro så stark att jag nästan bröt ut i en panikångestattack igen. För första gången på väldigt länge. Man känner hur hjärtat plötsligt skenar iväg på bara några sekunder och det liksom svartnar för ögonen och man kan inte andas. Man tappar kontrollen. Jag måste liksom lugna mig själv vid minsta lilla tecken på att hjärtat börjar rusa. "Det är okej, du vet vad som händer, det är inget farligt, det går över, fokusera, ta det lugnt, det blir bättre snart." Det dyker ofta upp när jag ska sova har jag märkt, och då är det svårt att avleda uppmärksamheten på något annat eftersom man inte är så aktiv. Det flashar förbi hemska bilder innanför ögonlocken och det går liksom inte att titta bort. Häromdagen la jag mig tidigt för jag kände mig bara så orolig. Det tog lång tid för mig att somna och jag vaknade 1,5 timme senare och bara var tvungen att gå upp. Halsade dricka och la mig igen, alldeles superstressad och ville bara att klockan skulle bli sju så jag kunde gå upp. Min räddning då var Sterling. Som följde med mig överallt och sedan la sig på min arm med huvudet på mitt bröst och spann. Jag blev så oerhört lugn och kunde somna om.
 
Jag vet inte var det här kommer ifrån, nu av alla gånger, men jag ska inte dölja det eller skämmas för det. Det är så här det är, så jag mår. Men jag känner mig ändå trygg. En dålig stund är inte en dålig dag eller ett dåligt liv. Jag mår så mycket bättre nu bara jämfört med för en månad sedan och det känns som att det här bara är en försenad reaktion av att jag faktiskt känner att jag accepterat det och kan släppa ut det. Som att ta semester och bli sjuk för första gången på länge.
 
Så kvällen till ära avslutade jag med en timmes bodybalance och det var så skönt. Både stretch och guidad meditation. Styrkedelen hoppade jag faktiskt över för att ge kroppen lite vila idag. 
 
Tack för att ni läser. ❤️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Åsa säger:

Men Ida! Nu blir jag lite orolig. Inte bra att du mår bra. Det är jätteviktig att du tänker på dig själv och ditt mående. Å vad bra du fått nytt schema! STOR KRAM!!!

Svar: Tack snälla Åsa för din omtanke. Jag är så glad och tacksam att jag har dig och alla andra runtom mig. KRAM! ♥
Ida Hansson

2016-04-30 @ 12:41:03
Trackback