slave to these dreams

Jag kan sitta och lyssna igenom min Les Mills-spellista på Spotify och komma på mig själv med att tänka "Helvete vad jag hatar den här låten". Ändå lyssnar jag. Varför är du så här Ida?

På tal om Les Mills så såg jag på msteenhouwer(med reservation för eventuella stavfel)'s Instagram häromdagen bilden ovan och uppdatering att de börjat förbereda inför för Les Mills Nordic Superstar. Eller om det heter The ONE nu för tiden. Jag är osäker. Jag överväger faktiskt att vara med i år. Som bodycombat-instruktör. Det är det konceptet jag egentligen känner mig mest osäker i pga. det höga tempot och den petiga tekniken men jag tror också att det är det konceptet där jag är mest mig själv. Det känns lite svårt att glänsa i bodypump där man står stilla i sin setposition och inte får riktigt utlopp för sin energi annat än i rösten och ansiktsuttryck (och gudarna ska veta att jag ler ALDRIG när jag instruerar). GRIT är till störst del floor coaching och det om något känns inte som min grej. Än. Så jag tror en riktigt ösig bodycombatlåt kan vara på sin plats, bara jag verkligen nötat igenom den ordentligt och filat på tekniken bortom all förbannelse. Jag kommer ta låt nummer två i nuvarande release. Fall Out Boy's Thnks fr th Mmrs. Ja den heter så. Och vet ni? Jag tror varenda bodycombatinstruktör kommer välja den låten. Alltså alla verkligen. Och för dig som inte vet vad det är för tävling, så letar man efter Nordens bästa Les Mills-instruktör. Det är lite som Idol, fast istället för att sjunga ska man instruera. (Och i mitt fall även sjunga, antagligen.) Jag har mer eller mindre bestämt mig och blir fasen nervös redan nu av att tänka på det. Jag är den minst tävlingsinriktade människan i kommun. Men alla utmaningar som innebär ett kliv utanför komfortzonen och som inte är livshotande är något jag behöver!

Hur som haver, igår jobbade jag heldag på BP och efter jobbet gjorde vi en avstickare i våra rutiner och åkte till Göstases där farmin hade spelning. Det var bara en halvtimme kvar typ och de tog hundra spänn i inträde och löjligt mycket för en pytteliten kopp kaffe. Men vi var i alla fall där och lyssnade och insöp atmosfären. Förhoppningsvis får jag en ny chans om två veckor att vara med hela kvällen, om jag får löst det med jobbet.



Farmin spelade bas i sin tossiga hatt!





När vi kom hem var det ganska sent och inte mycket tid över så jag städade lite och vi åt upp det sista av gårdagens budapestbakelse och tvärdäckade sedan.

Imorse skulle jag haft PT men hon mådde dåligt så vi ställde in. Sovmorgon för mig och skruttisarna!



Sedan iväg till jobbet för ännu en heldag.. Världens längsta tror jag faktiskt. Jäklar så otroligt långsamt den här dagen har gått.. känns som jag jobbat två pass i rad alltså. Men imorgon jobbar jag ett lite kortare pass följt av ledig helg! Ledig-ish. Jag kommer jobba 8 timmar allt som allt tror jag.

Men en annan sak! Jag har haft en låda i garderoben ståendes hur länge som helst nu, med nyinförskaffade prylar som jag velat visa er i en evighet. Äntligen har jag fått tummen ur för att fota dem.

Lite nytt från Rituals. Egentligen skulle jag bara köpt parfymen (för jag ääälskar när saker och jag själv doftar gott alltså!). Men ah, handlade man för typ 30 spänn till så skulle man få en gåva på köpet (kroppskrämen). Så jag köpte spraydeodoranten också, för den är kanon och min höll ändå på att ta slut. Och på köpet fick man med den lilla flaskan med oljan. Älskar Rituals. Ska nog ta mig en Rituals-dusch ikväll och byta sängkläder. Lyx.





Fick också ett kuvert på posten med två grejer jag köpte av Annie efter vårt sminkparty. En eyeliner och en primer för ögonmake-up. Ibland sotar jag ju ögonen så det kändes som en bra idé.



Beställde också hårfärg från Lyko för typ en månad sedan. Hittade en massa andra småprylar och tänkte "Åh så billigt!" och köpte en massa. Bodymist som doftar fantastiskt MEN blir kladdig på huden, så den funkar bäst direkt på kläderna. En primer, två läppstift, en primer/plumper för läpparna och en borste för ögonbrynspuder. Alltså jag sminkar mig ju minimalt så jag vet inte vad som flög i mig egentligen. Det är ju så förbannat tråkigt.



Men roligaste paketet jag fått var från Reebok! ÄNTLIGEN kunde jag beställa lite därifrån.. Har ju dreglat över deras nya kollektion sedan förra året typ. 

En ganska kort tjocktröja med STOR krage! Så mjuk och skön.



Ett GRIT-linne nästan löjligt likt det jag redan har fast lite kortare och med annat tryck.



Ett oversized linne, älskar det! Har en likadan fast i grå och annat tryck, de är sjukt sköna.



Ett par tights som sår på plåstren för att mina gamla börjar gå sönder och ett par typ tygskor som var på 70%!



Jag ÄLSKAR Reebok! Det kan inte poängteras nog! Deras kläder är främst fantastiskt sköna, särskilt deras tights. Sitter som en jäkla smäck och ger dig alltid fördelaktiga former men bäst av allt är att de inte skär in i midjan. De sitter som en andra hud liksom, även över magen. Kläderna håller i all evighet (jag praktiskt taget bor i mina Reebokkläder och inte ett enda plagg har blivit förstört) och de är vansinnigt snygga. Ska nog lägga in Reebokkläder som en egen utgift i min budget.
 
Jag är trött och förkyld. Har ätit Bafucin sedan söndagskväll och min halsont försvann faktiskt ganska snabbt men nu snorar jag istället. Och nyser, hela tiden. Men hellre det. Jag tänkte ta det lugnt fram tills söndag då jag ska hålla pass och hoppas att kroppen hinner kurera sig tills dess. Jag har rannsakat mig själv lite och vill inte tycka synd om mig själv för att jag är sjuk eller trött även om det är segt. Jag är stark och frisk nästan året runt (och har inte tagit vara på mig själv riktigt och får sota för det) men jag har ingen anledning att gnälla alls. Bara det att jag inte är pollenallergiker är väl något att vara väldigt glad för? För snart blir det nog påtagligt för många..
 
Nä man ska vara glad och uppskatta det man har. Jag är glad att jag inte har mer komplikationer än jag har, med lite trötthet och ett knä som bråkar ibland. Tänk så mycket värre livet hade kunnat vara.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback