upside down


Mitt hjärta fylls med så mycket kärlek när jag kommer hem till mina älskade bäbisar. Jag längtar efter dem varje dag. Jag saknar också mina katter hemma på Söle, de är mina bäbisar de också. Ni är luften jag andas, aldrig utan er. ❤️

Kolla dessa stora ögon..!






Nog om snuffset.

Idag var en ny vecka med ny energi och nya möjligheter. Jag hade tänkt träna innan jobbet men vaknade upp med HALSONT. What is this?! Har kurerat mig med både extrakt av röd solhatt och annat inflammatoriskt för halsen hela dagen, för jag har fått tydliga direktiv av mina deltagare att jag inte får bli sjuk minsann! Känner mig bara skrovlig i halsen men ganska pigg annars så fingers crossed att jag är bättre eller i alla fall inte sämre imorgon.

Jobbade till fyra på BP, dagen gick väldigt fort. Åkte sedan till gymmet för en PT-timme följt av ett pass bodycombat. Är sjukt imponerad av dagens klient! En ung tjej som aldrig styrketränat med fria vikter lyckades under dagens timme lära sig och bemästra marklyft (!), knäböj (!), rodd och hantelpress (!!), hur duktig? Ser väldigt mycket fram emot att få jobba med henne.

Haffade Martin som snabbast och bad honom köpa kvarg då jag förutseende som jag är tagit med mig ett kilo men förvirrad som jag är också, glömt allt på BP. Han hade inte tid sa han och åkte. Men sen..


Blev jag oerhört förvirrad! Vadan detta, hade de gått ihop och lämnat kvarg åt mig..?


Martin hade köpt kvarg ÄNDÅ! Åh kvällen var räddad! Och Alexandra hade lämnat inte bara en men två burkar av AminoPros nya smak, som för övrigt smakade fantastiskt bra. Snacka om att sätta guldkant på vardagen! Perfekt uppladdning för bodycombatpasset. 

Kom hem och lagade middag åt min älskade fästman som faktiskt fyller 33 imorgon. Gjorde upp lite planer med Angelika och ser mycket fram emot morgondagen. Jag har faktiskt inte köpt någon present till Martin men hintade om att han kan ju få köpa en till mig istället...


Skämt åsido. Dösnygga tights dock.

Jag köper nog en fancy tårta istället. Nu ska jag hoppas att katterna låter mig sova och laddar upp inför en förhoppningsvis grym dag imorgon! 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback