last resort

Igår blev jag så himla less på mobilen att jag bara stängde av den på kvällen. Har typ aldrig gjort så men igår var det en genuin vilja att få slippa. Hela dagen hade jag skrivit med hundra människor.. Ärenden med katter och så. Men med lyckliga slut så det var ju positivt. De där två avlivningshotade katterna fick ett nytt hem igår. Och insamlingen till Pelle går som smort.

Det var skönt att vara tillbaka på jobbet. När jag kom hem tog det lång tid innan jag kom ner i varv med mediciner och disk och tvätt och grejer. Alla katterna går ju på antibiotika vilket slår ut magen helt.. Så vi har fyra katter som är dåliga i magen. Inte kul asså.

Avslutade dagen med en kopp te vid köksbordet och andades djupt. Det var så skönt. Hade svårt att somna sedan för katterna röjde runt som as. Kastade ut dem ur sovrummet och sen fick jag dåligt samvete och släppte in dem igen.

Idag började dagen med ett veterinärbesök, för ovanlighetens skull. Men det var bra nyheter. Dingleveterinärerna ska få en Dagens Ros i Strömstadtidningen av mig när detta är över, fy vad de har gjort ett bra jobb.

När jag kom hem hade jag en timme till godo innan jobbet. Gick ut i det fantastiska vädret, satte mig i en solstol och somnade. Så jäkla skönt så jag finner inte ord. Alla dessa pauser ger så mycket i längden.

Imorgon är jag ledig men har agendan full ändå. Martin har klippt gräset, plockat blåbär och lagat middag så nu ska jag bara njuta mig genom kvällen. ❤️

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback