you've got the love

Då har min semestervecka tagit slut. Det ska bli så himla skönt att komma tillbaka till rutiner och jobbet. Det enda jag inte ser fram emot är att gå upp tidigt på morgonen. Men men.

Igår fyllde Jonnyboy år och jag åkte till Nordby för att köpa god mat åt dem. Stod och rev skinka i bitar, skar upp bitar av leverpastej och toppade med Dreamies. En av katterna slickade lite på leverpastejen, resten förblev orört. Nåväl. Sinnelagsetiker är vi allihopa.

Idag var jag riktigt segstartad. Martin väckte mig vid nio. Han kliade på mig en stund, gick upp och gjorde gröt åt oss och när den var färdig släpade jag mig själv upp.. Åt frukost och somnade på soffan. Så mysig morgon med kudde och täcke i soffan, gos med Martin och ingen stress alls. Gjorde rätt gött. Jag var så trött, det går inte att beskriva..

Under dagen övade jag combat, gjorde matlådor, planerade lite, pratade telefon med Manfred och bara hade en mysig dag. Avslutade med mitt älskade bodycombatpass och gjorde en specialare idag. Tog en massa gamla låtar och så. Det var väldigt roligt och kul att träffa mina deltagare igen!

Jag får nästan alltid en sån otroligt stor endorfinkick av combaten på söndagar. Känner mig så glad och tacksam för allt och alla jag har i mitt liv. Man ska inte ta något för givet och det blir jag påmind om varje söndag.

Min vegetariska lunch förresten! Som jag bara slängde ihop men som ändå blev himlans bra.

Har också fått kontakt med en tjej som hittat en skadad kattunge i Kurdistan som hon önskar ta till veterinär och sen hem till Sverige. Men hon visste inte hur hon skulle gå tillväga, så jag hjälpte henne göra en FB-sida och be om ekonomiskt stöd där. Tror hon snart uppnått målet faktiskt! Det känns så roligt att kunna hjälpa till, men ibland måste jag ta ett steg tillbaka och inse att jag inte kan vara hela världens samvete. Häromdagen såg jag en kvinna söka bidrag från Snuffefonden för att avliva två katter. Hon fick väldigt mycket elaka ord och påhopp över sig direkt.. Även om jag tycker det är en fruktansvärd lösning på problemet så försökte jag ta reda på hur situationen såg ut. Det visade sig inte ens vara hennes katter och att deras ägare låg på sjukhus utan några som helst ekonomiska resurser. Så jag gjorde ett nödrop åt dem och spred på Facebook. Fick kontakt av Kattjouren och nu har vi förhoppningsvis större chans att omplacera katterna istället. Håll tummarna för oss. Otroligt att vi kan hjälpas åt så här. Det gör mig lycklig.

Här är Pelle som förhoppningsvis ska få en ny chans i Sverige snart. Han hittades med avklippt svans och ett sår i ljumsken. Hans mamma och syskon hittades brutalt misshandlade till döds.. Det är stört vilka människor det finns. Men å andra sidan finns det också människor som vi, som försöker hjälpa dem också.. Någonstans gör det skillnad i världen.

Är glad att jag kan vara en del av det. ❤️

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback