christmas time



Nej är det inte dags för en uppdatering så säg! Jag undrar för övrigt om inte blogg.se faktiskt fått ordning på det där med bildstorlekarna.. de har inte anpassats efter storleken i designen förut. Ni som läser bloggen från datorn har säkert sett hur förskräckligt det sett ut. Tror det är ordnat nu. Hoppas hoppas.

Har ju inte bloggat på några veckor och till en början var det ett väldigt medvetet val. Jag ville inte riktigt skriva ut för allmänheten att jag var ensam hemma och vad jag skulle göra och när jag skulle vara borta ur huset, jag är så sjukt nojig för det där med inbrott och mördare i skogen och så.. Så jag sa till mig själv att här ska inte bloggas under Martins semester! På tal om mördare i skogen, i förrgår när jag bilade hem från jobbet såg jag något pälsigt och blodigt ligga på vägen. Väjde för den och stannade ungefär 150 meter bort för att gå tillbaka och se vad det var. Det var kolsvart, mitt ute i tysta skogen och jag lyste med min mobilficklampa.. Kom fram.. och det tog mig några sekunder att faktiskt greppa vad jag såg! Ett vildsvinsHUVUD! ETT HELT JÄKLA HUVUD! Skinnet var helt avslitet på underkäken så halva skallen var blottad, men ögonen bara stirrade in i min själ och mitt hjärta stannade alltså. Satan i gatan vad jag sprang megasnabbt tillbaka till bilen som stod åt helvete för långt bort och kollade bakom axeln nästan hela vägen för att se att jag inte blev förföljd av kannibalistiska hillbillys som skulle ritualslakta mig.. Huuuur hamnade den där? Fett läskigt.

Hur som haver, det här är lite vad som hänt de senaste veckorna. Insåg först nu att mitt liv inte är så där jättespännande. Om man inte är vansinnigt intresserad av bilder på andra människors katter då.

Dagen innan Martin åkte till Spanien byggde vi ihop en byrå vi köpt på Jysk.









Jonny hittade en ny favoritplats.





Sista kvällen innan Martin åkte, och jag hade fått mig en haj-onepiece.



Artemis är.. Artemis. Hon sov så här.





Och Sterling så här.



Goding! Fortfarande så där löjligt lycklig över att han kom hem igen!



Köpte en virkad halsduk från Kattkedjan, att ha hängandes över min gungstol som jag fortfarande inte målat om. 



Men i vanlig ordning är det överambitiöst att ha någonting överhuvudtaget när man har katt.



Jag spenderade många timmar i soffan när Martin var bortrest. Kollade på naturprogram eller Dr. Phil varenda jäkla kväll!



Och Sherlock vid ett tillfälle.



Dodingen är sällskapssjuk så han spricker nästan numera.



Naturprogram och Artemis drömmer stort.. ♥



Jag har ju inte tränat så mycket sedan semestern men jag gör små sporadiska besök på gymmet ibland. Hade köpt mig ett par nya träningstights från Reebok och sånt om något ger ju alltid en liten boost. Invigde dessutom en jacka som jag köpte för flera månader sedan men låtit hänga tills det blev lite kallare ute.





Morgongos.







Var hos Dingleveterinärerna och hämtade askan av Findus.. Jag tänkte skaffa en urna till askan så såningom men behöver veta hur mycket aska det är först. Och jag känner mig inte riktigt redo att öppna och se än. Jag måste förlika mig med tanken på att det inte är han, först.



När jag skulle köra till jobbet för ett tag sedan så märkte jag att något var fel på bilen. Den drog i underredet på grusvägen från huset och lät förskräckligt, gick väldigt tungt efter det. Stannade och kollade om något hängde löst under men icke.. Rätt som det var, efter någon minuts körande, ser jag däcket rulla bakom mig. Som tur är har jag en fantastisk far som bara släppte allt och kom ut för att hjälpa mig dra på reservdäcket.


Axelpass en hektiskt dag först med jobb i butiken, gympass, styrelsemöte med Kattkedjan och tillsist PT-timme.



Förberedelser inför julmarknaden som Kattkedjan arrangerade!



Artemis fick syn på något..



Känslan som uppstår när man hjälper ett gäng män i butiken och de plötsligt börjar dra en massa kvinnoförnedrande skämt.



Har fått megadille på doftljus! Jag har alltid haft dem men tänder dem aldrig, eftersom jag inte vill göra slut på dem.. Men nu har jag fått mig själv att inse hur värdelöst det resonemanget är. Så under MArtins semester eldade jag upp det sista av mitt enorma Yankee Candle med doft av rena lakan. Fanastiskt.



Vi i styrelsen på Kattkedjan samlade ihop pengar och köpte en tårta till Dingleveterinärerna. En stor mangopassionstårta!



Har jag berättat om den lilla tjejen som kom förbi och sålde jultidningar? Jag tror det. Jag blev ju så glad att hon faktiskt engagerade sig som är tanken (inte att föräldrarna ska lägga ut i säljgrupper på Facebook och man beställer den vägen) så jag handlade en massa. Och har börjat källsortera på köpet! (Påsen som syns på bild är en av tre, de andra är för papper och plast.)



Hade julmys hemma i min ensamhet. Koade på Dr. Phil mi åtta timmar den kvällen, fast gick igenom en massa kläder som jag sålde på Tradera också, samtidigt. Har du provat add.ice cream? Jäklar så gott det är! Älskar den nya ProPud med smak av lussekatt också, det är den bästa.. men jag verkar ensam om att tycka det, hähä.



På fars dag tog jag en tur hem till Söle. Det var bara farmin hemma och han var fast framför ett formel-1 race så jag satte mig bredvid och tittade med honom. Åt choklad som han fått i farsdagpresent av mig, ett kilo Anthon Berg-praliner. Det var så mysigt.



Förra helgen var det dags för julmarknad å Kattkedjans vägnar! Angelika och Mika hade lagat eget godis och marmelad, sylt, dricka, presentkorgar.. Vi fick sälja det på vår marknad och först var dealen att hälften skulle gå till vår kassa men i efterhand sa Angelika att vi kunde ta alltihop! Helt fantastiskt! Jag själv handlade lite och tyckte det var så mysigt och bra uppstyrt av våra styrelsemedlemmar. Nästa söndag är det dags igen, 11-15.





















Detta köpte jag!





Artemis hjälpte till att sätta upp två nya hissgardiner jag köpt på Tradera för 30 kronor!









Från ett ryggpass med min brother from another mother som sedan bjöd på mat och gött häng! Bästa Adis. ♥



En massa paket som råkat hamna hos grannen.. men vad skoj det är att få! Apropå det, idag hade jag tänt en himlans massa värmeljus i huset och tänkte hela tiden att jag måste hålla koll på dem hela tiden så jag inte riskerar att katterna gör något dumt.. en av mina största mardrömar är att huset ska börja brinna. Precis när jag tänt alla ljus hörde jag hur Postnordsbilen stod utanför och tutade.. De skulle lämna ett paket men då måste man gå ut och möta dem. Jag stod och funderade en stund och tänkte att näe.. jag KAN inte riskera att gå ut ur huset om än så bara för 30 sekunder. Av erfarenhet vet jag också att de aldrig väntar särskilt länge så jag hade inte hunnit släcka alla ljus och gå ut. Så jag får hämta paketet nästa vecka helt enkelt.



Bäbis.



Artemis..



Förra helgen var vi ett litet gäng från Nordic Wellness som överraskade vår världens bästa och goaste och gladaste Vivian med en födelsedagsmiddag på Park!



Och mest spännande av allt - jag har börjat rida igen! En vän till mig tog med mig till Vitkoria Mentzers stall i Tanum där hon rider lektioner på måndagar. Jag provade i måndags och gudars så roligt det var! Fast jag har fortfarande träningsvärk, haha. När lektionen var slut och jag släppte stigbyglar och tyglar och slappnade av så SPRÄNGDE det så i bröstet att jag trodde jag skulle behöva ringa ambulans.. det tog en liten stund att inse att det var musklerna som värkte och inte hjärtat smärtan satt i. Jag hade liksom suttit och spänt hela bröstmuskulaturen i en timme och när jag slappnade av så gjorde det så himla ont.. Men så roligt! Längtar tills jag kan köpa lite nya ridkläder.



Tack Angelo du lilla C-ponny som tog väl hand om mig!

"Vet ni varför cowboys rider på hästar? För de är för tunga att bära!"



Hon tyckte det var kul i alla fall.

Idag har jag varit helt ledig, första dagen på närmare två veckor.. Har tagit på mig så mycket extrajobb det senaste. Jag sov ganska länge och har dragits med ett smärtande huvud så gott som hela dagen men jag tror det är kroppens sätt att se till att jag faktiskt tar det lugnt idag. Det brukar bli så att jag får migrän när jag är ledig, nänligen..

Snart hoppas jag min fästman kommer hem och att han har glögg och lussekatter med sig för jag är så sugen på julmys! Jag älskar december och allt som hör till!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback