lets fade away together

Igår efter jobbet åkte jag hem för att hämta Bowies för en sväng till gymmet. Benpass stod på min agenda och det blev faktiskt bara två övningar. Say whaaat. Ägnade säkert 45 minuter åt ass-to-the-grass-knäböj. ÄLSKAR mina lyftarskor! Älskar. Jag får fortfarande en liten buttwink i bottenläget som tål att jobbas på men jag vickar liksom inte på rumpan som förr. Jag tippar bara lite i botten (syns på bild  nummer tre, att jag skulle behöva fälla bak bäckenet mer; "svanka mer") men jag får ingen stor lordos i ländryggen längre (bild 2) och det är en klar förbättring. Fett najs. Jag har inte kunnat ge mig på djupa böj förrän skorna kom in i bilden och jag försökte lite med det förra veckan. Den här gången var Martin med och kunde passa mig så jag satte nytt personbästa på 80 kg djupböj. Kunde nog ha klarat 90 också men jag var för trött, hade inte tänkt maxa från början. Det kändes sååååå bra i alla fall, är väldigt glad för det!







Körde sedan sumomark men remmarna gjorde ont som fasen och jag kände hur jag tappade ryggen på de sista men lyckades ändå få ut en tia på 80 kilo där också till slut.

Avslutade med step-up på låda och boxjumps utan vila. Alltså hoppa upp, landa i en squat, hoppa ner, landa i en squat, hoppa upp och landa i en squat och bara kör på utan att nollställa hållningen. Jag reser mig inte mellan hoppen utan landar djupt och direkt därifrån hoppar upp/ner igen. Om ni förstår, haha.





Meganöjd tjej!(!) Jag brukar alltid känna att jag måste köra absolut minst 4 övningar, helst 6, på ett pass. Men min motivation/ork har varit lite si så där de senaste veckorna så jag har inte fått till två pass för ben. En dag körde jag både combat och pump och jag ser det som benpass nummer ett med fokus på explosivitet och det här fick bli benpass nummer två med fokus på styrka. Träningsvärken satt som en smäck i båda fram och baksida trots att jag inte varierade övningar så mycket så det talar ju om att jag gjorde något rätt. 

 
Idag är det combat på schemat och kanske att jag slänger in ett pass överkropp efteråt bara för att få det gjort för denna vecka. Hoppas på mer energi och ork nästa vecka. Imorse hade jag ställt klockan för ett tidigt gympass men var alldeles för trött så jag somnade om. Jag kan göra så numera och det känns väldigt bra.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback