fallen star



Jag fick rannsaka mig själv i söndags. Efter den halvtraumatiska upplevelsen på väg till jobbet gick jag runt hela dagen och var på dåligt humör. Jag tyckte dagen började dåligt och att allt gick emot mig och att jag bara hade mycket otur. Men efter känslostormen lagt sig på kvällen så slog det mig att jag - om någonting - hade jävligt mycket tur den dagen. Jag tog mig ur en väldigt farlig situation utan så mycket som en skråma på bilen eller framför allt mig själv. Jag kunde kört i diket två gånger och krockat två gånger men jag klarade mig. Det är tur. Inget annat. Så på kvällen kändes bröstet mycket lättare, sinnet gladare och en timmes bodycombat med energiska deltagare var det enda rätta! Allt handlar om perspektiv och attityd. Jag kan välja att se det negativa och känna mig arg och frustrerad över det, eller så ser jag det positiva och känner mig lyckligt lottad. Mindset. Ibland måste man tänka annorlunda än det som är ens första instinkt.


Ifrån i söndags när vi körde demo på Bodypower Mellan. Passade själv på att prova North Nutritions proteinpulver för första gången. Jag gillar som regel inte proteinpulver, framför allt inte blandat med vatten, ännu mer sällan i jordgubbssmak, särskilt inte de billigare märkena.. men holy shit så god den var! Wow alltså. Om jag börjar använda ett proteinpulver inom det närmaste blir det garanterat från NN.



Jag hade egentligen med mig matlåda men jag unnade mig två korv i mos. YOLO liksom, jag var trots allt nära att dö på morgonen.



Fick en bild från Söle där Blixten ses mysa med mina syskon, så härligt att de har glädje av varandra. ♥



Efter jobbet blev det ett gryyymt pass bodycombat! Åh så rätt! Efter passet stannade jag var och körde några övningar bröst och triceps ute i gymmet. Det fanns inte mycket energi till övers men det var bättre än ingenting, och skönt att få vara i sin egen värld lite.







Kolla det ansiktsuttrycket, haha..



När jag kom hem åt jag massa mat och kollade på Svampbob fyrkant med Jonny.



På måndag var jag ledig och invigde ledigheten med en redig sovmorgon och massa kattgos.

Min älskade lilla kille. Går jag och lägger mig så följer han med och ska mysa. ♥









När middagstid närmare sig bilade jag in till gymnasiet för att ha praktik!

Jag fick den stora äran att gå bredvid Kenn, en hockeytränare. En riktigt inspirerande person som har väldigt mycket hjärta i det han gör och är mån om spelarnas framtid och utveckling. Väldigt lärorikt och roligt! Och lite lugnare med gymnasiekillar än idrotten med åttondeklassarna, haha.
 




När det var klart åkte jag till gymmet för att hålla dubbelpass, först GRIT Strength som jag tagit åt Sanja nu när hon är bortrest samt min egen bodycombat. Jag hade typ noll energi kände jag men det var kul ändå.

Igår åkte jag in till jobbet tidigt för en timmes personalmöte och efteråt åkte jag till Martins jobb och mötte upp honom för frukost på en vägkrog i Svinesund. Mhm mhm mm.



Åkte sedan hem - egentligen för att hämta upp dagens lunch och sedan åka till gymmet innan jobbet men jag tog en förmiddag hemma istället. Städade lite, sov lite.. Tog det lugnt, Kändes som att jag behövde det.

Hade en bra dag på jobbet, Martin kom upp strax innan stängning för vi skulle till gymmet efteråt. Men kom överens om att en vilodag satt bättre på sin plats. Så vi åkte hem, kastade oss på sängen och Martin säger att han är sugen på glass. Ibland är vi wild and crazy och åker in till Statoil sent på kvällen bara för att köpa glass. Men jag föreslog en tur till Ica istället, så jag kunde köpa sockerfri glass. Den där glassen blev en storshopping av mat för 700 spänn. Så skönt att få fylla kylskåpet igen. Jag har inte haft pengar på evigheter.

Resten av kvällen såg ut så här. Te, sockerfria marsipanbröd (för min del), film och Bowies.



Jag kom i säng lite sent igår, hade svårt att somna. Så när jag vaknade imorse kände jag mig inte fit for fight alltså. Dessutom hade jag så himla ont i magen, kändes som en sten i magsäcken som låg och sprängde liksom.. Men jag hade lovat Amanda att vikariera åt henne ftersom hon är sjuk så det var bara att gilla läget och bila in till gymmet för ett morgonpass GRIT!



Så nu stundar heldag på Bodypower. Har på känn att Oliver har lite uppgifter till mig på lut, skulle bli förvånad annars så som han grejade igår, om han hann slutföra allt.. Men det gör absolut ingenting. Tvärtom är det kul med saker att göra.

Inatt drömde jag att jag föreläste, det var helt magiskt. Åh som jag hoppas kunna göra det i framtiden. Jag måste ta en sak i taget här känner jag, vad gäller stora projekt i alla fall. Men oj som jag skulle ångra mig om jag blev gammal utan att ha fullföljt min dröm om att föreläsa i personligt ledarskap. Jag har börjat spåna lite grann men får hålla mig tills allt annat lugnat ner sig lite. Förr kunde jag absolut inte ha många saker igång samtidigt eller känna att jag hade saker som "väntade" på att bli påbörjade. Idag känner jag mig nästan helt tvärtom, jag vill hela tiden ha flera saker på G och ännu mer att se framemot. Det talar en del om hur jag hanterar stress och mina egna prestationskrav tror jag. Förr skulle jag vara igång hela tiden och vara bäst på allt. Nu går jag och lägger mig mitt på dagen om jag känner att jag behöver det. Jag tar vilodagar och känner ingen ångest. Jag känner efter, inser mina begränsningar. Säger nej ibland, inser att jag inte kan vara på två ställen samtidigt istället för att försöka lösa det till vilket pris som helst. Det känns bra. Jag mår bra.



Är med i en budgivning om den snyggaste möbeln jag någonsin sett, den går ut klockan tolv idag så önska mig lycka till! 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback