great empire



Från min powernap i onsdags, klart bäbis ska vara med. Han är så gosig, springer alltid runt fötterna på en på morgonen och spinner.. Går man och lägger sig kommer han springandes och ska vara med.. kan hända att han jagar mina fötter först men sedan somnar han också.



Veckans lediga dagar är förbi och jag ägnade några timmar åt att beta av praktiken. Tre timmar både onsdag och torsdag. Jag var som sagt med Anna och hennes åttondeklassare och temat var bollspel. Förhoppningsvis ska jag vara med dem längre fram på året för den delen av idrottskursen som är mer relevant för mitt kommande arbete. Även om praktiken förhoppningsvis är avklarad då så skadar det ju aldrig att hänga med ändå. Det kostar mig lite tid och inget annat.

På onsdagen var vi på min gamla höstadieskola som sagt. På torsdagen besökte vi nya aktivitetshallen där farmin var och besiktade byggnaden. En trevlig överraskning, att träffa min kära farmin. ♥

Efter lektionerna åkte jag för att möta upp farmin och luncha på Asian Town i stan. Vi pratade lite om allt möjligt, drack en köpp kaffe och sedan var han tvungen att åka. Jag satt kvar en stund till, utan mobil dessutom, och bara tittade ut. Strong independent woman, javisst.

Ah just det jag messade med Sanja kvällen innan och eftersom min kväll var smått kaotiskt så bara slutade jag svara för jag glömde helt bort.. Morgonen efter fick jag detta, haha! Hur söt?



"Du brukar alltid svara så snabbt annars!" sa hon.. så blev hon orolig när jag inte svarat på tolv timmar.. Antar att det är en befogad oro faktiskt. Min mobil är typ alltid med.

Vi gjorde oss redo inför torsdagens powernap efter praktiken och lunchen, haha. Det är ju typ ett av det bästa som finns. Att gå och lägga sig mitt på dagen och sova en stund. Jonny instämmer.



Åkte sedan till Nordby för en dejt på Max med Bowies. Jag äter inte gärna på Max längre för jag är rätt så trött på det, men de lanserade sina nya vegetariska burgare och vi var ju bara tvugna att testa. Eller jag i alla fall, för Martins del kunde det väl kvitta eftersom han typ hellre skulle dö än äta vegetariskt. En principsak tror jag. Så det har hänt att jag lagat vegetariskt åt honom i smyg bara för att han ska förstå att det faktiskt kan vara gott. Han handlade lite på utförsäljningen på Elgiganten, vi kikade i lite fler butiker, handlade mat, köpte en pump för att pumpa in varmvatten i slangarna på vattenpumpen hemma och jag köpte en foamroller till Anna som tack för att jag fick vara med henne på skolan. Vi pratade på att åka och träna efteråt men jag sa att en vilodag nog inte skulle sitta fel och det gjorde det definitivt inte. Så vi åkte hem. Och vet ni.. VATTNET VAR TILLBAKA! Äntligen rinnande vatten igen!! #vardagslyx

Vi köpte flyttkartonger för ett tag sedan som bara stått i hallen och varit i vägen. Jag frågade Martin om han kunde tänka sig att påbörja Projekt: Rensa huset och det kunde han. Så vi gick igenom allt i hallen, vissa saker ska ner i garaget, vissa slängas, vissa ges bort och vissa läggas någon annanstans i huset. Jag fick också lokaliserat den påträngande kattkisslukten som jag påpekat så många gånger.. Jag har känt att några av våra skor luktar kiss och tvättat dem med jämna mellanrum men ändå klagat på att man känner lukten av kattkiss bara man kommer innanför dörren. UNDER skostället rann det ut en tjock, gul gegga som stank fränt så in i bomben.. Så vi tvättade skorna som luktade kiss (oroväckande ändå, de skorna har stått där en vecka och det var kiss på dem, någon av katterna kissar inne..?) och drog ut hela stället och torkade under. Antagligen har en av kattungarna kissat där för längesedan (för det har luktat illa bra länge nu) och antagligen har Jonny gått och kissat där också för att revirmarkera, vad vet jag.. och eftersom skorna är blöta så torkar det aldrig och ligger där och göttar in lukten i golvet.. Usch.

MEN, vi fick röjt bort en massa grejer. Bland annat en matta som Martin hittat och gärna ville ha inne hos sig. Den var lite halvskruttig och gammal och såg ut som en badrumsmatta och jag sa "på riktigt....?" men han ville prompt ha den. Vad ska jag säga. Han har aldrig invändningar mot min inredning.. Men det kom en massa gul gegga på så den åkte i soporna ändå. 



När vi var klara med hallen frågade jag om han var nöjd och det var han. Så jag fortsatte med mitt rum, röjde ur lådor och garderober och blev halvfärdig kan man väl säga. Men, jag fick röjt ur ena garderoben helt och hållet och gjorde om den till en träningsgarderob med bara träningskläder, skor och andra prylar. SÅ NÖJD!



Jag avnjöt en dusch och tvättade ihjäl våra kläder och diskade och städade för att sedan slockna klockan två på natten. Fick mina sju timmars sömn innan jag åkte till jobbet.

Dagens lunch serverad på silverfat.. eller silverstege. Ett kilo ris och kycklingfärs, jodå såatte..



Ska återgå från lunchen. Fick dessutom det glada beskedet att världsbästa Maria (bokstavligt talat så innehar hon världsrekord i både marklyft och bänkpress) kunde ta mitt pass imorgon så jag kan jobba åt henne nästa lördag, OCH vara med på eventet i Tanum imorgon. Dags att börja öva igen då kanske? Haha.

Ska ro denna arbetsdagen i hamn och ikväll blir det gym med Bowies! Är rätt så taggad faktiskt.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback