night begins to fall

Igår när jag skulle sova fick jag sällskap av dessa två. Det är så kul att Lana börjar bli mysig igen, hon som brukar vara lite blyg och inte alls särskilt gosig. När hon spinner är man liksom hedrad.



Igår började jag som sagt dagen med en promenad med Elisabeth. Hon lämnar mig alltid sprängfylld av tankar, idéer och pirr i magen. Hon får mig verkligen att tro på mig själv. Mer än vanligt.



Jag rockade heldag på Västra. På väg till toaletterna stod dörren till lastkajen öppen och solen tittade in. Du milde, vilken vårsol! Stannade upp i några sekunder och avnjöt värmen, jag älskar vintern och -20 grader med vacker snö men det är något särskilt när man efter månader av kyla och mörker känner den första vårsolen.



Efter jobbet åkte jag till Elisabeth och spenderade tre timmar med att dricka te, packa inför hennes flytt/resa och prata en massa om allt möjligt. Jag kommer sakna henne så. Jag fick lite kläder utav henne som hon ändå inte kunde ta med sig, kul för vi har verkligen olika stil. Men det skadar ju aldrig att vidga sina vyer, ni vet.

Här visar hon upp sin fashionabla kycklingmössa i alla fall.



Jag sov gott och skippade gymmet imorse för att prioritera sömn istället. Jag känner hur jag börjar behöva tänka mig för, känna efter i kroppen vad den orkar. Annars kraschar jag snart igen. Just idag har jag känt mig sliten.. men det är klart, har inte haft en helt ledig dag på evigheter. Hela vägen in i kaklet tills praktiken är gjord och jag jobbat så mycket som möjligt i januari för att kompensera upp min blödande ekonomi.

Alexandra taggade lämpligt nog mig i den här bilden igår, skrattade ihjäl mig haha!




Men jag vaknade upp till en dag med nya, häftiga möjligheter.

Bland annat fick jag det här mejlet vilket var en trevlig överraskning. Dream Theater har släppt ett nytt album (som vi ska se live i Stockholm i början av mars!)..


Jag hade dessutom fått mejl från Nordic Academy of Sweden att vi ska samlas den 13:e februari för vår examen.. Samt att vi ska ha medlemskväll på Nordic Wellness den 17:e, och jag är ledig både datumen! För en gångs skull. Dessutom fick jag också - och håll i hatten - mitt första PT-uppdrag! Vår platschef mejlade mig och frågade om jag ville ta mig an att träna A-laget i stans hockeylag i sju veckor nu till våren. En gång i veckan ska vi ses och jag får strukturera passen hur jag vill. HUR COOLT?!

Det går bra nu.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Åsa säger:

Wow! Vilket jobb du fått som PT! Vem vet, du kanske kan få med laget på både pump, combat och GRIT! 💪🏻 Å du vet vad som gäller om nån är i min ålder och singel 😉😉😉

Svar: Jag tänkte utsätta dem för GRIT i alla dess former faktiskt! Hahaha you know it Åsa! Vem tackar nej till en hockeykille liksom?!
Ida Hansson

2016-01-29 @ 18:01:29
Trackback