light your way



Jag smäckte i mig en stor portion med frukt och bär plus en Celsius innan träningen. Superbra PWO! Fattar inte varför alla måste ha svindyra pulver som gör att det sticks i huden, lite koffein och fruktsocker är det bästa alternativet jag vet. Det är väl inte lika häftigt förstås, hähä. Jag tog en jävligt varm dusch efteråt (på gymmet då, hemma är vi fortfarande vattenlösa) och det var det skönaste någonsin typ. Efteråt köpte vi korv på Statoil innan vi bilade hem, jag stekte kyckling och nu ska jag sova. 

Fick i alla fall till ett grymt bra benpass med fokus på baksida. Lite tunga marklyft var med. Jag kom inte över 105 kilo idag, mitt PB ligger på 110, men å andra sidan var det nog det snyggaste tyngsta lyftet jag gjort så på sätt och vis var det ju personbästa.


Jag blir alltid så jävla nervös inför ett tungt lyft. Pulsen skjuter i höjden bara jag intar position.. Det är en av många saker jag älskar med styrketräningen, när man står där innan och peppar sig själv "jag vill och ska klara detta".

Formen kändes bra idag.





Men, nu ska jag sova. Imorgon väntar praktik på Strömstiernaskolan samt dubbelpass på gymmet. Kanske ett eget styrkepass också om jag har tur.

Sov gott! ⭐️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback