my luck


Jag pratar sällan om bra eller dåliga dagar. Jag tror inte det är bra att ettiketmärka dagen som dålig när det finns något bra med varje dag. Vill man fokusera på och minnas de sakerna behöver inte hela dagen vara "förstörd" eller dålig för att andra saker gått mindre bra.

Jag åkte in till stan imorse för att ha några timmars praktik på Strömstiernaskolan. Jag gick bredvid en tjej som heter Anna, fantastiskt pedagogisk tjej, som har tre olika klasser. Alla årskurs åtta. Det var intressant att se gruppdynamiken och hur hon hanterade dessa timmar. Jag själv hade inget tålamod och domderade med "Killar. Gör som jag säger. Nu.", haha.

Det var en väldigt rolig förmiddag och även om det inte går att applicera direkt till det jag kommer jobba med fick jag många aha-upplevelser. Imorgon ska jag hålla en uppvärmning för dem och jag har egentligen ingen aning om vad jag ska hitta på. Tror jag vet. På ett ungefär. Kanske. Jag tror att jag är okreativ men det handlar bara om att våga tänka utanför ramarna.

Efter dessa tre klasser bilade jag hem. Somnade i sängen och sov en och en halv timme innan jag tvingade mig själv upp för att äta kvarg och sedan åka in till gymmet för att hålla dubbelpass. Inte så taggad, sömndrucken som jag var men vad gör man.

Hade först en timmes combat följt av en timmes bodypump. Nytt schema och det var sannerligen intressant att prova på. Men, alldeles för mycket gick inte som det skulle och det resulterade i att vi blev väldigt sena, det drog över på Hannas yoga där allt tekniskt bara la av eller funkade dåligt och att hon ändå kunde hålla god min är beundransvärt. Jag fick ta en snabb dusch eftersom vårt vatten fortfarande lyser smärtsamt starkt med sin frånvaro (snart flyttar jag tillbaka till Söle en stund alltså) och fick handla mat jävligt snabbt för mina sista pengar. Skulle äta mat och kolla på Netflix men då skulle systemet hämta en uppdatering och sedan installera sagda uppdatering och en halvtimme senare när jag kom in fanns inte filmen jag ville se ändå. Alla sådana där småsaker ni vet.. Har försökt hålla skenet uppe och vara positiv och jag är betydligt lugnare på utsidan än på insidan vill jag lova. Känner mest för att inte behöva prata med någon alls och sura lite i smyg.

Nu måste jag röja upp lite och förbereda inför imorgon. Sova jävligt gött ska jag, som kört dubbelpass följt av yoga som jag tänkt hoppa över men stannade ändå så Hanna kunde låna min mobil till Spotify eftersom hennes slutat funka. Lång tid utan mat. Men lite extra yoga har ju ingen dött av.

Avslutar med en lite käck nyhet som kan väga upp lite av dagens frustrationer. Sov gott!



För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback