victorious



Det kom ingen till vår tenta. Så alla gick hem utom jag, som stannade kvar för att köra ett benpass på Backaplan. Det är intressant när sådana här situationer uppstår.. Många reagerar instinktivt med att tycka att det är dåligt gjort, beklagar sig och svär över situationen. Visst blev jag också lite irriterad till en början, det är ändå en bilfärd på över 35 mil i onödan. Men man kan tänka steget längre, insåg jag. Varför är ingen här? Varför svarar han inte? Tänk om det HÄNT något?

Så de flesta åkte härifrån irriterade och på krigsstigen. Men inte jag. För min egen skull valde jag att avvakta tills jag vet vad som hänt innan jag säger att någon misskött sig. Jag har varit i kontakt med läraren och vi skulle få en förklaring i eftermiddag, men någonting har givetvis gått snett.

Så jag tänker äh. Jag hade lagt ner samma tid och pengar på denna resan även om provet hade blivit av. Än så länge är det ingen förlust. Jag tog tillvara på tiden genom att träna, äta lunch och ska nu hämta klätterträdet.. Sedan är jag så klart inte så sugen på att åka hit en gång till för att skriva tentan vid annat datum men det var de införstådda med och jag ska få göra det på distans. Problemet löst. Attityden gör allt! Jag mår bra av att välja att inte bli irriterad och är lättad över att inget allvarligt hänt. Vi löser detta. Det behöver inte vara ett problem om man inte gör det till ett!

Så nu ska jag försöka hitta rätt adress och plocka upp Kattkedjans nya grejer. Och tagga GRIT med mina redan hårt tränade ben, jag ÄLSKAR maskinerna på det här gymmet! Skönt att träna vid den här tiden på dygnet när det inte är smockfullt i folk. Inga PB idag men jag pushade lagom med min minimala sömn i kroppen. 



För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback