what you see

Tog mig ett gympass efter jobbet. Det var långt ifrån tungt, intensivt eller anmärkningsvärt på något sätt eller vis.. Men för mig var det en personlig vinst. För första gången på månader har jag under en vecka lyckats hålla mig till min önskvärda gymrutin med 4 pass i veckan. Plus gruppträningen. Jag har inte haft flow i min gymträning i år, alls. I vintras slog tröttheten som hårdast och jag har liksom inte återhämtat mig riktigt sedan dess. Sedan block två av PT-utbildningen har jag haft helt vansinnigt svårt att ta mig upp ur sängen på morgonen överhuvudtaget, för att det rent fysiskt gör ont.. av trötthet. Förr tränade jag ju alltid innan jobbet men nu orkar jag inte. Det tog ett tag innan jag accepterade det och slutade försöka (bara för att göra mig själv besviken varje dag) och i dagsläget känner jag ingen ångest alls. Jag försöker vara realistisk nu. Vilket innebär att gymträningen lyser med sin frånvaro och det är inte av bristande intresse men snarare taskig energi. Jag har slutat tvinga mig till gymmet när jag inte känner att jag orkar. Under dagen brukar energin komma dock - till skillnad från förut - men vid den tidpunkten är jag oftast upptagen med jobb, att hålla pass eller med att för en gång skull faktiskt inte hålla pass.

I dagsläget känner jag så klart att jag tappat form och lagt på mig en del runt magen. Jag har jäklig dålig matlust överlag och äter typ hälften så mycket än vad jag brukar och gärna halvdålig sådan. Man går inte ner i vikt av det, vill jag informera om. Man måste äta TILLRÄCKLIGT och ofta för att kroppen ska skala av underhudsfettet. Jag kan känna frustration ibland, det är inte kul när man känner att ens kläder börjar bli för små eller att magen sticker ut åt alla håll, men någonstans vet jag ju att jag kan hitta tillbaka till min gamla form bara jag orkar engagera mig och ge det lite tid. Gör jag inte det så är det för att det inte stör mig tillräckligt mycket för att jag ska göra något åt det. Det är inte bara skit att ha kontroll och ansvar över sitt eget mående. Det är en frihet också!

Men den här veckan har jag tamejsjutton lyckats träffa in ett bröstpass, ett benpass, ett axelpass och ett ryggpass - utan att ha behövt tvinga mig själv. Plus gruppträningen som får verka som substitut för veckans andra benpass. Gruppträningen har verkligen varit min livhake under denna tuffa period för där har jag varit tvungen att träna och har haft kul trots att jag kanske hellre egentligen velat göra något helt annat just där och då. Håller för övrigt mitt 30:e gruppträningspass för denna månaden imorgon. Det ni.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback