call me a dreamer



Wazzap cyberspäjs!

Först och absolut främst: Hej kom och hjälp mig vilken brutal träningsvärk jag har i både fram- och baksida lår efter gårdagen 30 minuters bodypump. Kommer ni ihåg det jag skrev i vintras om att det är nyttigt för mig som instruktör att gå på nya pass, känna hur det är att som deltagare vara osäker och inte veta riktigt vad man ska förvänta sig? Nu har jag fått känna på hur det är att gå på pass när kroppen inte är van vid det. Jag har varit borta från träningen i runda slängar 4 veckor så det måste ju så klart vara ännu värre om man inte tränat alls tidigare.. Jag har ju så klart varit där en gång jag också men det var ju flera år sedan så jag minns inte hur det kändes. Det var helt sjukt hur ont det gjorde överallt. Hur kroppen bara sa nej. Nej. Nej. Jag hade glömt bort hur dåligt jag mår fysiskt utan träningen (fast mitt knä är bättre än det varit på ett års tid ungefär!) och det är alltid en barriär att ta sig över när man ska hitta tillbaka. Har inte varit utan träning så här länge sedan jag började träna för fem år sedan. Inte instruerandet heller. Har nog glömt bort hur man gör.

Anyway, ville egentligen bara slänga in ett inlägg och säga att jag har mer än någonsin att visa er. Sjukt många bilder från typ hela maj och semesterbilderna från Santorini. Hur skoj är det att kolla på någon annans semesterbilder tänker ni, men dessa är tagna med systemkameran så de har en viss artistisk mening också. Men först ska de redigeras och det är en halvlång process som ska få ta den tid det tar bara för att jag övar på att göra saker för att jag vill och inte för att jag känner att jag måste.

Idag t.ex. sov jag nästan hela dagen. Det var skönt. Tränade bröst med Martin nu på kvällen och fick beskedet att kostrådgivarutbildningen som jag tagit ledigt över helgen för att åka på visst har blivit inställd så vips fick jag en ledig helg. Inte mig emot. Nyss hemkommen från en förlängd semester och en kommande releasevecka så har jag en massa grejer att roa mig med.

Vi hörs snart igen!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback