vikings



Har efter lång tid äntligen börjat kolla på Vikings. Helt ärligt. Ragnar Lothbrok är så snygg att jag avlider. Vikingarnas svar på Jax Teller från Sons of Anarchy.

Jag läste ett blogginlägg av Spiderchick för ett tag sedan där hon berättade hur lätt hon blir uppslukad av serier. Guuuud som jag relaterade. Att när hon kollade på Dexter önskade hon att hennes man blev seriemördare (som är sååå sympatisk och snäll), när hon kollade på Sons of Anarchy önskade hon att de kunde leva det livet och vara med i en MC-klubb och vara allmänt badass. Nu kollade hon på Vikings och drömde om att leva på vikingatiden där hennes man var en stor krigare. Jag förstår ju hur hon känner alltså. Har inte alls känt exakt likadant. Om samtliga serier. 

Frågade Martin om han kunde tänka sig att ha vårt bröllop på Gotland i den mer medeltida stilen. Medeltidstema liksom. I Visby. Jag har återigen inte ens vart där men jag tänker älska det ändå! Jag blev så sugen på att gifta mig helt plötsligt! Han verkade ändå gilla idén, fast han föreslog Island istället. Jättefint Martin men vem fasen vill åka till Island för att gå på bröllop?


Hoppas vi får till en liten tripp till Gotland i år!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback