doctor strange

Så vi tog oss en spontantur in till stan ikväll för middag på Park. Åt kalvköttbullar med potatispuré och lingonsylt och sån där asgod gurka. Ni vet. Tog ingen bild för jag var så jäkla hungrig.

Ännu mer spontant så gick vi på bio efteråt. Martin ville se Doctor Strange så han bjöd på den. Jag är ju inte alls något fan av Marvel-superhjälte-action-stuff men har en crush på Benedict Cumberbatch (skrattar ihjäl mig åt alla varianter på hans namn; Honeycrumb Cutiebrunch osv) plus att man får ge och ta lite vad gäller film och sånt i ett förhållande.. det är liksom en skriven regel någonstans tror jag.

Hur som helst, filmen var två timmar lång estetisk fysik-porr med en himla massa snygga animationer som leker med att liksom bryta mot fysikens lagar. Bända tid och rum och förflytta gravitation och sånt. Riktigt snyggt och lite det som filmen gick ut på. Sedan gillar jag att den var så där superdupermega löjlig, grabbig action MEN precis innan de började ta sig själva på lite för stort allvar så gjorde de också narr av hela konceptet. Det gillar jag, de var på något sätt medvetna om hur överdrivet det var. Svårt att förklara, men självdistans är alltid lite trevligt när det är med glimten i ögat.

Filmen var snyggt gjord rent visuellt och Brendadirk Crampleshunch var snygg och det var typ därför jag tyckte den var helt okej. Genren och själva storyn är inte alls min grej men den får godkänt. Ett plus ska de ha för att de använde en Pink Floyd-låt som soundtrack.

En trevlig kväll.

Okej här kommer den bästa; Boilerdang Stinkyrash. Dör.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback