where the stars touch the sky

Lång historia kort så har Martin åkt till Spanien nu. Vi tog sovmorgon, åt frukost på Backlunds och efter det släppte jag av honom i stan innan jag åkte till jobbet. Han kommer hem nästa torsdag, fram tills dess ska jag göra mitt bästa för att inte sakna ihjäl mig utan faktiskt njuta av att få lite tid ensam, och umgås med andra.

Jobbade 12-20, åkte sedan hem till Söle för att byta till vinterdäck. Letade upp mina gamla ridkläder också för jag hade faktiskt tänkt börja rida igen! Ska prova det och se hur det känns i alla fall. Tack till då-Ida för att hon så slarvigt bara slängt ner alla kläder från Mjölbytiden, i en påse och lagt i ett hörn i rummet där vi har alla hästprylar på Söle. Det var slappt gjort av mig då men lätt för mig att hitta nu. Slängde allt i tvätten och la ut hjälmen och skorna i kylan för att eliminera eventuella araknider som bosatt sig i samtliga. Spindlar alltså.

Tog vägen förbi Skee, lämnade av en grej jag sålt på Facebook, köpte yoghurt på Statoil och körde bilen genom tvätten. Kom hem ganska sent och har städat och grejat lite med inredning och sånt. Det är min form av terapi alltså. Att se förändringen och tillfredsställelsen som följer när man ser resultatet.

Imorgon har jag en konsultation annars inget inplanerat. Ser fram emot detta.

Saknar min Bowies redan. ❤️

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback