contagious

Vill slänga in lite snabbt att jag fick hem ett par nya Reebok-tights igår och är såå in love med dessa alltså. Reeboks tights sitter som en jäkla smäck och man kan ha dem jättehögt upp utan att de skär in i midjan. Just dessa hade ett väldigt tunt och lent tyg vilket jag typ avgudar så good job Reebok. Köpte dem på en köp/sälj-sida för träningskläder på FB för en hundring. Bicepsflex kom på köpet för att varför inte liksom.

GUD som jag önskar att jag hade lust att träna. Men icke.

Vi tog två svängar ut och kollade fällorna, maten var helt borta i två av dem..? Hur är det möjligt ens?! Fick liksom ta ett varv extra för att fylla på bete. Underbart väder ute så det gjorde inte så mycket.

Artemis satt inne och jagade fåglar i sinnet tror jag..

Vi filmade via Lana en gång till idag, vi hade turen att hon ville gå ut en gång till innan det blev mörkt. Det är ganska häftigt tycker jag, att få följa henne i realtid och förstapersonsperspektiv. Vi såg inte Sterling (men grannens katt, kan ju vara bra att veta att den rör sig här och äter av maten) och upptäckte även att grannarna har en typ av bur på marken som de matar fåglar i. Lana satt vid den i en halvtimme. Tanken slog mig att det fanns många utrymmen för en katt att gömma sig på där och att den där buren säkert är attraktiv för andra katter, som kanske Sterling.. tror det är dags att prata med grannarna där och fråga om vi får leta lite på deras mark, sätta upp en fälla nära och om Lana stör dem. Det är ju faktiskt alltid något.

Så var det dags för bio! Inferno! Äntligen!

Jag ska medge att det var inte alls som boken. Filmen kändes lite väl fullsmockad och klarade inte bära upp storyn och karaktärsuppbyggnaden på två timmar. Har till och med för mig att storyn var helt annorlunda i boken men kan minnas fel. Böckerna är ju som regel alltid bättre men jag tycker ändå tidigare filmer håller måttet.. fortfarande en väldigt spännande och bra film men inte riktigt lika bra som DaVinci-koden och Änglar & Demoner. Men jag kommer garanterat se den igen. Tom Hanks i huvudrollen, Dan Brown bakom story och HANS ZIMMER BAKOM MUSIKEN! Onekligen en grym kombo.

Ikväll har jag packat in Traderavinster och packat upp en flyttkartong med gamla grejer. Asroligt att gå igenom verkligen! Ska försöka sälja lite smågrejer på Facebook, hoppas bli av med lite prylar ändå. Dags att rensa ut det sista ut huset också, men det är inte lika roligt att slänga saker som att plocka upp dem.. Förr samlade jag på allt. Nu sparar jag nästan ingenting, så eloge till mig!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback