dark side

Idag är jag inte stark. Mitt mod vandrar verkligen drastiskt upp och ner och idag körde det i botten för första gången på ett tag. Jag såg den här bilden och tanken slog mig; "jag kommer aldrig få se honom igen". Jag vet att det inte är dött lopp och fortfarande finns hopp men ibland dippar jag fullständigt. Jag vet att det går över, men som min terapeut förklarade för mig förra året så är det bara att låta sig sköljas med i känslovågen. Den tar slut så småningom. Men gudarna ska veta att jag saknar honom så..

Man får reflektera över vad som kunde varit värre. Det finns många saker som kunde förvärrat min sits just nu. Jag måste hela tiden stanna upp och tänka. Artemis hjälpte till när hon somnade på min mage och jag inte ville röra mig för att väcka henne..

Igår var jag ledig. Det var väldigt skönt, även om jag egentligen inte fick tagit vara på så stor del av dagen. Jag spenderade förmiddagen hemma och storstädade för första gången på väldigt länge. Det tog ganska lång tid.. packade in Traderavinster och tog en dusch.. åkte sedan in för att luncha med Martin.

Såg den lilla svarta katten strax innan Näsinge igen, har inte sett den på månader. En hemlös liten stackare som brukar vara på vägen..

Jag hade taggat Espresso House och deras jättegoda chicken hickory bagel. Meeeeen just den var slut så klart så vi gick till Food Court som ligger ovanpå. Tur det! Jag tog kokt potatis med grillad lax och hollandaisesås, SÅ GOTT! Älskar den typen av mat men äter det så sällan.

När Martin gick tillbaka till jobbet passade jag på att prata lite med Adis (som jobbar på Strömstad Mat också) och rätt som det var hade det gått en och en halv timme (!) och då var det dags för Martin att gå hem. Vi handlade lite innan vi slog ihjäl ytterligare lite tid över en kaffe på Espresso House. Jag skulle nämligen till naprapaten lite senare.

Åkte sedan till naprapaten för första gången på nästan ett år. Tycker han är så duktig, ett besök tar 45 minuter och är väldigt omfattande. För första gången någonsin kunde han provocera fram en smärta vilket var skönt på ett sätt, att kunna säga exakt DET gör ont exakt HÄR, till skillnad från tidigare då de fått utgå från mina beskrivningar av smärtan. Resultatet av besöket blev att vi konstaterade att vi behöver en magnetröntgen på knät för att veta exakt vad vi ska behandla. Så det står på min att-göra-lista nu.

Åkte till Konsum, hämtade ett paket och skickade några. Åkte hem. Gick en runda och kollade fällorna igen och la ut mer kyckling. Har haft tre besök i fällorna nu.. fast den slog bara igen en gång. Igår såg vi en stängd fälla och mitt hopp liksom sköt i höjden för några sekunder tills det visade sig vara grannens katt. Stackars. Men utöver det har maten försvunnit två gånger. Åh.

I paketet jag fick hem var bland annat en kamera att sätta på kattens halsband. Tänkte låta Lana ha den på sig och se om hon ser Sterling. Den filmar bara 2,5 timme åt gången så jag griper verkligen efter halmstrån här.. men jag måste göra allt jag kan.

Min förra och Martins nuvarande arbetskamrat Dennis var på Ullared häromdagen. Det var där jag köpte min första onepiece vilket var typ mitt livs bästa köp. Den gick sönder för ett tag sedan och jag har seriöst övervägt att åka dit bara för en ny.. (Den var fluffig, okej?)

Så när jag skulle skriva till Dennis och be honom köpa med en hem hade Martin redan hunnit före. Så gulligt!

Börjar inte jobbet förrän 13.30 idag vilket jag är så tacksam för. Har kollat fällorna och grejat lite hemma. Sett tre avsnitt av Glee.

Ska se om Lana vill gå ut sedan när jag går, då får hon ha kameran på sig. Håll tummarna för oss.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback