is this the real life

Ligger i soffan med Sterling. Sterling!(!!)

Spenderade hela förmiddagen inne och planerade inför kommande vecka. Skulle sedan in till Backlunds för först frunch med Martin (numera tradition varannan söndag) och sedan fika med Åsa och Sanja. Men innan vi åkte skulle vi kolla fällorna och lägga ut mer kattmynta i dem. Näst sista fällan vi kollade hade slagit igen. Grannens katt satt där. Vi gick vidare och med ännu ett krossat hopp närmade jag mig sista fällan som stod bakom en glasdörr. Såg något ljust bakom men tänkte att det är säkert bara ett löv. Tittade in.. såg Sterling alldeles ihoptryckt! Först trodde jag han var död för han låg helt stilla med öppna ögon ihopknycklad i en väldigt liten bur. Men så jamade han. Jag grät helt hysteriskt.. hulkade och nästan skrek rakt ut.. plockade upp fällan och gick hem. Glömde kattmyntan.

Han var så otroligt skärrad. Jamade oavbrutet. Gick ur buren och in under sängen för att gömma sig. Ställde dit mat och vatten och samlade mig... för att sedan åka in till stan.

Följt av lite fika med vänner. Kunde inte ha fått en bättre start på söndagen!

Hade sedan väldigt bråttom hem. Trodde Sterling skulle ligga gömd fortfarande men han låg på sin favoritplats i soffan. Stinker av fisk (som låg i fällan) men vad gör det. Har plockat fästingar och baddat honom med fuktig handduk och gosat och gosat och gosat. Han är så himla smutsig och trött men spinner konstant. Tror han tycker det är skönt att vara hemma.

Är det här en dröm? Jag har drömt det många gånger förr.. ❤️

Välkommen hem älskade bäbis..

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback