save your lie

Dänger upp en bild från Johannas, före och efterbilder på mina bryn. Tatuerade bryn och lösögonfransar var inget jag trodde jag skulle ha någonsin men jag älskar det! Jag är väl inte så där superfåfäng av mig, har slutat sminka mig och så av den anledningen att jag helt enkelt inte orkar lägga ner den tiden. Men kan man ha mer permanenta uppfräschningar så är jag up for it så att säga. Ögonfransarna tog ett tag att lära sig vårda men nu när det liksom sitter i ryggmärgen att inte gnugga sig i ögonen är det lättare.

Jobbade på Västra idag. Åh mitt Västra. Jag har haft många blandade känslor för den butiken men när allt kommer omkring så är det nog där jag trivs bäst. Får nästan social fobi av att befinna mig på Nordby under högsäsong för allt folk och allt LJUD! Så kommer man upp till Västra och liksom får ett visst avstånd till det där hektiska, surriga kaoset..

Ikväll har Martin lagat jättegod middag med bakpotatis fylld med färskost och chipotlebacon till. Mhm mhm mm.

Inget nytt om Sterling. Jag tror vi bör kolla fällorna mer sällan för att inte riskera att skrämma bort honom om han är i närheten. Det känns så jäkla surrealistiskt att han faktiskt skulle komma hem igen så jag vågar inte ens hoppas. Mitt hopp slår över på nanosekunder.

Delar tre bilder som av någon anledning inte lagts upp tidigare. Från när vi lottade ut hans klätterträd.

Resten av kvällen ska jag öva combat. Känner mig så långt ifrån fokuserad som bara möjligt är. Gah. Is i magen har aldrig varit min starka sida.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback