scarecrow

Jag hade en väldigt mysig morgon idag. Jag råkade somna i Martins säng igår, som stora skeden ni vet, och det gjorde inte gott för min redan ganska så onda baksida av axeln.. Jag får lätt väldigt ont i ett muskelfäste där och nu var det värre än någonsin efter att ha sovit på det hela natten. Inte nog med det, jag verkligen stapplade ur sängen för mitt knä var så dåligt..! Nu har jag alltså TRE olika sorters smärta i samma knä! Det smäller till när jag sätter mig på huk, hugger när jag spänner framsida lår och nu ilar det i hela knäskålen vid minsta lilla imbalans i benet. Jag har behövt uppsöka naprapat/kiropraktor för det länge men varit lite för snål. Jag har egentligen inte råd nu heller men jag kan inte ha det så här. Det har gått ett år sedan problemen började och jag trodde det skulle försvinna om jag fick vila men det verkar faktiskt vara tvärtom. Ju mindre jag tränar desto sämre mår kroppen. Så tid är bokad hos naprapaten imorgon kväll. Jag kommer få akupunktur i låret vilket är fett otrevligt men ack så effektivt.

Tanken var att vi skulle träna på morgonen men med ett kasst knä och en kass axel fanns det inget att göra. Istället såg vi på film i sängen och jag somnade om lite grann medan Martin kliade mig på ryggen.. drömde vansinnigt konstiga drömmar om att falla genom dimensioner för att hamna i helvetet, plocka äpplen och sedan åka hem igen för att baka hallonpaj?

Vi åkte in för en supersnabb frukost på Backlunds. Köpte hallonpaj, haha! Började sedan jobba klockan tolv och hade en megalugn dag framför mig.

Ikväll har jag kollat på hela första presidentdebatten, gjort om lite i vardagsrummet, spelat Silent Hill och varit ute i skogen och letat efter Sterling. Jag tror faktiskt han är i närheten.. när vi kom till första fällan hörde vi båda hur det rasslade tills buskarna. Och maten i fällan såg ut att vara rörd! Det är en grävlingsfälla så den är ganska stor och det är möjligt att äta av maten utan att trampa på plattan som utlöser fällan, så det är inte helt omöjligt att han var där och åt när vi kom..

Dessutom drog jag ju mat i en strumpbyxa genom skogen förra veckan. Det låg lite mat kvar i byxbenet så jag hängde upp den på altanen för luktens skull.. och idag var ena byxbenet helt avslitet. Det gjorde mig onekligen lite nervös, kan Sterling ha gjort det eller krävs det ett större rovdjur för det? Har han ätit av själva strumpbyxan..?! Nej det kan han nog inte ha gjort, han kan ju inte glufsa i sig den som en hund liksom.. eller..

Åh denna förbaskade oro. Jag vill tro att han var i närheten när vi kom ut. Han måste komma hem snart, innan jag går sönder av all oro.

Hittade den här bilden på Kattkedjans sida, från årsskiftet.

Plutten..

Imorgon är jag ledig. Jag skulle egentligen ha åkt till Kungsbacka för att möta upp en kvinna med hemlösa kattungar från Malmö (å Kattkedjans vägnar alltså) men det blev uppskjutet en vecka. Så lite ärenden och så finns på agendan men främst ska jag försöka slappna av lite grann.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback