to your lullaby

Jag tog mig till jobbet idag. I tid till och med. Väckarklockan ringde nio. Kunde för mitt liv inte ta mig upp innan halv elva, då hade jag sovit i 10 timmar. Blev ledsen direkt jag gick upp, blev alldeles smärtsamt påmind om Sterlings frånvaro. Hade egentligen tänkt hinna med en massa på morgonen men låg kvar i soffan till 12 och gosade med Jon Snow. Sedan blev det fart på mig och jag fick ändå gjort väldans mycket och kände mig förvånansvärt nöjd när jag kom till jobbet. Hade dock glömt min almanacka hemma men varje dag kan inte vara perfekt..

Nåväl. Jobbade bara halvdag idag. MEN.

Precis när jag kom tillbaka från min rast ringde telefonen från ett okänt nummer. Det var min granne Malin.

Sterling satt på hennes gräsmatta!(!!!)

Jag började gråta av glädje.. nu visste jag att han inte skulle gå att fånga eftersom han är livrädd för allt som rör sig, men jag blev så oerhört jäkla lättad av att veta att han var kvar i närheten.. typ 100 meter från huset! Jag var så rädd att han sprungit bort eller blivit tagen av räven.. men han är här runtom..

Martin gick dit men Sterling blev som förutspått livrädd. Han lyckades följa honom en bit och satte ut en fälla där. Fällan är lite mitt enda hopp att få tag på honom känner jag. Det är en viss stress som ligger kvar fortfarande men inget jämfört med ovissheten jag kände senast imorse.

Snälla, älskade Sterling, gå i fällan inatt..

Efter jobbet åkte jag till stan för att posta inte mindre än 17 paket. Det sa klirr i kassan igår när betalningen för alla dessa 17 paket ramlade in. Över 4300 kronor har jag fått in på mina Traderaauktioner! Att annonsera har kostat mig 300 kronor ungefär (lägger man ut över 100 annonser i månaden måste man betala en viss summa för varje osålt objekt, stort misstag av mig) plus att jag tagit i i underkant vad gäller frakt på allt över 26 kronor typ. Men ändå. Det är fortfarande en plusaffär på ca 4000. Och jag har så mycket mer! Har lagt upp en strategi för hur jag mest fördelaktigt säljer men inte riktigt haft tid att slå slag i saken.

Martin hämtade hem vår nya spisfläkt och vårt nya skolskåp idag. Grejade lite i hallen och kunde ÄNTLIGEN kasta ut skostället som luktade kattpiss.. Katterna har kissat inne EN gång och det var på skorna. Försvinner aldrig.

I vilket fall så blev jag mycket nöjd med resultatet! Saknar dock ett slags skounderlägg att ha inne i skåpet samt en hallmatta. Tänkte ta en sväng till Happy Price imorgon och se vad jag hittar för en billig peng! (Ska inte ljuga, jag kommer nog måla bänken vit.)

Artemis är inte arg. Bara väldigt besviken. Jag har nämligen flyttat Gunillas hemmabyggda nätdörr från ytterdörren till dörröppningen mellan hallen och vardagsrummet. Från och med nu är hallen en kattfri-zon och funkar som en sluss, för att undvika att det som hände med Sterling någonsin händer igen.

Fick hem ett paket som jag handlat på Tradera också. Silent Hill 1. Så jävla nostalgiskt.

Nu ska jag sova. Blir soffan inatt! Igen. Älskar den.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Anna 20Th säger:

Hej! Hörde av Martin att Sterling synts till i närheten :-) Det verkar som om Sterling under sin tid hos dig i ert kattkosiga hem har vuxit och blivit en annan mer modig och livsnjutande katt. Nyfiken på omvärlden. Han vet ju var ni bor och ser han inte alltför smal ut så får han sig nog mat ute i skogen. Jag skulle aldrig kunna sluta oroa mig för mina barn så att du oroar dig för dina bebisar förstår jag. Men din lille kille verkar vilja prova på livet utanför komfortzonen. ;-) Så jag hoppas han snart kommer hem en sväng och checkar in och lugnar dig :-) Kramar <3

Svar: Du har så rätt i det du skriver Anna.. han har det nog fantastiskt där han är just nu. Men alla dessa faror runt om, de ser bara jag och inte han.. det finns fortfarande hopp så klart men det äter verkligen upp mig.. kram <3
Ida Hansson

2016-10-08 @ 08:48:06
Trackback