where we were

Jag känner mig så himla kass. Har inte ätit på fem dagar egentligen. Inte en enda vettig måltid alls, när jag tänker efter.. så det är inte konstigt att energin och humöret är i bott!

Jag lyckades i alla fall komma upp hyfsat tidigt och kollade fällorna med Gunilla. Konstaterade att vi behövde gömma dem bättre och lägga filtar över.

Åkte sedan till Tanum och Happy Price. Alltså! Varför har jag inte varit där tidigare? Va? Va? Som Ullared i miniatyr! Jag tog inte ens en korg när jag gick in för jag skulle ju bara ha två filtar, en dörrmatta och kanske någonting att ställa skorna på (underlägg av något slag). Bara det allra nödvändigaste, sa jag till mig själv. Hehehehehe. Ja just det.

Inte visste jag att jag var i livsnödvändigt behov av en tavla, prydnadsflaskor, ljushållare, två ramar, en till ljushållare, en till tavla, två plåtburkar, en tvålpump, en flaska med snäckskal, svarta stearinljus, en anslagstavla, en väggdekor, dofta-gott-grejer och en tesil med tillhörande kopp.. men man lär sig något nytt varje dag.

I hallen la jag in en dörrmatta, fäste en väggdekor på luckorna på skoskåpet samt limmade fast sådana där bordsunderlägg på hyllorna i skoskåpet, så det skyddar träytan mot blöta skor och så. På skoskåpet ställde jag även en tavla och lite prydnadsflaskor som jag är så in love med alltså. Både i skåpet och i själva hallen ställde jag sådana där doftpatroner.

I vardagsrummet piffade jag till med både vita och svarta ljus.

I köket fick det stå två plåtburkar i retrostil uppe på kylskåpet i platsbrist tills vi bytt ut den stora hyllan. Samt en tesil från Världsnaturfonden.

Badrummet fick sig en liten tavla i glas samt annat småpill.

Och övriga grejer som jag aldrig kommer få plats med någonstans:

Är väldigt nöjd.

Åkte sedan till Johannas Hud & Friskvård för sittning nummer två av min ögonbrynstatuering. Satan i gatan så ont det gjorde idag! Grinade av smärta.. HUUUR kan jag ha så stora tatueringar? Det var fruktansvärt..! Men bra blev det och det är alltid så härligt att gå till fina Johanna med sin harmoniska lilla salong.

Åkte sedan hem och har inte gjort så mycket. Har egentligen varit alldeles för hungrig och låg på energi men haft noll matlust. Fick i alla fall packat ner lite av Martins föräldrars grejer i vitrinskåpet och ställt in lite andra prylar men sedan tog energin slut. Har tjafsat med lite folk på Tradera, vad sjutton hände där? Ursäkta språket men vilka rövhattar det finns alltså. Förstår inte varför det ska vara så svårt att vara trevlig. (GAAAAAH! *sliter håret*) Jag var så arg att jag skakade men avslutade ändå med "Hoppas du blir nöjd, trevlig helg! =)" och tycker verkligen det inte är mycket begärt att få ett liknande bemötande tillbaka. Nä då blev jag arg faktiskt.

Jag behöver mat. Har varit hangry i en vecka nu. Lyckades i alla fall att gå ut i skogen i mörkret alldeles själv vilket är stort och modigt gjort för någon så mörkrädd som jag. Ja just det ja, tidigare ikväll håller jag i en hel burk kattmat i ett par strumpbyxor och släpade i marken från huset till fälla 1 till fälla 2 tillbaks till fälla 1 och tillbaks till huset. Var nog ett av det snuskigare jag gjort på länge. Det hamnade kattmat överallt. Fastnade i pinnar och grenar och lossnade, kom farandes i en jäkla fart och splashade mot benet. Fick petat in fällorna i buskage och lagt en filt över varje. Måtte kattaskrället gå i snart alltså, det här är inte bra för mina nerver. Alls.

Hoppas ni får en bra kväll!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback