tear your world apart

Fick denna av en klok vän.

Det händer så himla mycket just nu och jag önskar jag hade möjlighet att prioritera bloggen men icke.

Jag var idag på anställningsintervju nummer två på Nordic Wellness för tjänsten som gruppträningskoordinator i region Bohuslän, får besked på måndag om jag fått det eller inte. I samma veva gjorde jag idag mitt sista bodypump (och imorgon gör jag min sista GRIT) på minst en månad. Söndagscombaten kommer ligga kvar för jag vet att den är uppskattad och jag känner att det är det enda passet som faktiskt alltid ger mig glädje. Men annars är resten borttagna för en månad framöver. Kanske blir det längre.

Sedan PT-jobbet tog skruv ordentligt har jag ingen tid över. Att vara PT och ge klienten det bästa innebär också en del gratisarbete. Jag ska förbereda, göra research ibland och skriva träningsprogram. Ringa, sms:a, mejla, ha gratis konsultationer. Och allt detta flera timmar i veckan utspridda på olika dagar och 20 minuters resväg hemifrån. Alla mina jobb äter upp mig i dagsläget. Jag är aldrig hemma. Jag måste ibland bara hitta på aktiviteter för att hålla mig borta hemifrån för jag vet att om jag kommer hem så kommer jag inte koppla bort jobb eller andra måsten. Jag är 24 år. Jag ska inte må så här. Jag ska inte vara så här trött och sliten. Jag har tappat ALLT intresse för gymmet och längtar så efter att kunna träna för min egen skull och känna glädje igen. Det jag gör idag funkar inte för mig.

Dessutom står jag lite mellan två jobberbjudanden och kan liksom för mitt liv inte riktigt komma fram till hur jag ska göra. Vad jag vill göra och vad jag skulle behöva är två helt olika saker. Det gör mig riktigt jävla ont att behöva offra instruerandet men jag är så omotiverad att det känns orättvist mot deltagarna och mig själv att vilja gråta i bilen på vägen dit. Jag vill kunna leverera och prestera. Eller i alla fall vilja.

Jag måste verkligen sova nu men hoppas jag kan skriva mer snart. ❤️

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Åsa säger:

Finaste Ida❣️ Steg 1 är att du insett allt detta, nu får du fundera i lugn och ro vad du VILL göra. Det är VILL och inte MÅSTE som kommer ge dig glädjen tillbaka. 💕 Jag tror på dig, jag ska försöka stötta dig❣️ Hör av dig om du VILL hitta på nått. KRAMAR

Svar: Ja det är verkligen hög tid att börja känna efter varför jag prioriterar som jag gör och hur jag egentligen skulle vilja göra. Saker och ting förändras men inget varar för evigt. Tack fina Åsa för ditt stöd, jag hittar gärna på något någon dag. <3 Kram!
Ida Hansson

2016-09-29 @ 07:02:37
» Anna Th säger:

Kramar bästa Ida. Du jobbar på det. Kram igen.

Svar: Det gör jag verkligen.. Tack för ditt stöd. <3
Ida Hansson

2016-10-01 @ 21:59:08
Trackback