chip on my shoulder

Hej på er.

Jag känner mig ostrukturerad och ur gängorna. Jag försöker uttrycka hur jag mår och känner mig men tappar orden på vägen. Det är verkligen jättesvårt att förklara, jag känner mig bara tom i huvudet. Inte på ett utbrändhetsliknande sätt utan på något helt annat.. jag vet inte.

Därför har jag tagit en liten inofficiell bloggpaus. Ända sedan farmor gick bort och sedan jag satte igång projektet med att köpa häst har jag helt enkelt inte riktigt haft ett behov av att dela med mig av hur jag känner eller tänker. Konstigt nog. Det har varit tillräckligt att försöka få bukt med tankarna inombords. Jag har liksom blivit nästan lite överväldigad av grubblerier och tankar att jag inte riktigt orkat skriva ner dem. Känslorna bearbetas på högvarv ändå.

Det låter verkligen som jag mår jättedåligt, men det gör jag inte. Jag känner mig lite trött igen och jag känner mig ledsen i korta episoder, men jag gör vad jag behöver för att funka till vardags och inte må skit utav det. Att skriva av mig känns inte som ett essentiellt behov för överlevnad just nu, även om jag längtar tills jag kan berätta vad som hänt de senaste veckorna.

Hoppas ni mår bra och tack för att ni fortsätter titta in varje dag trots att uppdateringarna lyser med sin frånvaro.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback